Wpis z mikrobloga

@jfrost: może być, nie musi. Może nigdy nie był rozpakowywany, bo widzę, że jest w wielu sklepach jeszcze dostępny. Gdyby mi zależało na tym modelu to bym się zainteresował
  • Odpowiedz
@amenodorime: praktycznie tylko magsafe, kilka razy korzystałem z kabla jak byłem na jakimś wyjeździe itd. jak jestem w domu to większość czasu leży na ładowarce za to nie ładuje go w nocy, bo zasypiam z telefonem najczęściej :D i tak przez noc nie traci praktycznie baterii, ten telefon to sztos w końcu czas na baterii przestał być problemem, a powerbank to zbędny gadżet
  • Odpowiedz
@amenodorime: Ja w dwuletnim ip12 mam 91% pojemności, ładuje ładowarka z zestawu na oryginalniej 20W kostce. Staram się nie schodzić ponizej 20% ale też nie biegam jak kot z biegunka za ładowarka jak tylko telefon spadnie poniżej tej wartości a odłączam jak ma powyżej 80, czasami jest to 80 czasami 100%. Na noc też nie zostawiam i bateria ma się świetnie jak na dwa lata.
  • Odpowiedz
Ja w dwuletnim ip12 mam 91% pojemności,

@Forrestpl: ja w trzyletnim 11 Pro mam 89%. Zawsze ładuje do 100% jak mam możliwość, rzadko kiedy schodzę poniżej 40-50%, w aucie podłączony jak używam nawigacji nawet jak mam 100%
  • Odpowiedz