Wpis z mikrobloga

@franekfm: Hmmm... poczekaj, niech pomyślę. Może osobę Janusza Korwina-Mikkego ale nie jestem pewien.

I po co te przekleństwa. Napisz spokojnie, to na pewno bardziej zreflektuję aniżeli z k---ą na końcu.
  • Odpowiedz
@franekfm: Nie bój się, zaczaiłem. Nie śledzę każdego korwin tagu i mogę czegoś nie wiedzieć, na szczęście mam Ciebie - prawilnego mirka, który wie wszystko o internetach. Dziękuję.
  • Odpowiedz
@Walec: Zrozum też zdenerwowanie, codziennie kilkaset osób jest wołanych niepotrzebnie przez nadużywanie tagów.

Pomyśl, sprawdź, obserwuj, a dopiero potem zacznij coś dodawać.
  • Odpowiedz
@Plysiek: Nie, raczej zdenerwowania nie zrozumiem - można normalnie pewne rzeczy powiedzieć. Nie będę tracił czasu na śledzenie całego mirko. Dodanie czegoś ze złym tagiem tutaj, jest jak przestępstwo. Zaraz jesteś zjechany i zwyzywany. Zupełnie jak w szkole - nie znasz zasad pijesz wodę z klopa. Ok, wchodząc tu i wrzucając pewne rzeczy trzeba przyswoić pewne podstawowe zasady (tagowanie, poprawne dodawanie obrazów/filmów itp.) ale to nie jest grypsera, że zaraz
  • Odpowiedz
@Walec: Chciałbym ręczyć za pana @franekfm który zawsze trzyma poziom wypowiedzi. On też może mieć gorszy dzień i ty chcąc zrozumienia takim zrozumieniem wobec osób trzecich powinieneś się wykazać. Nie traktuj innych tak samo jak oni ciebie, a nawet gorzej bo pogarszasz sytuację i po sobie zostawiasz większy niesmak i niepokój. Zmniejszasz poziom i tak już niski.

Tagi wprowadzają jakiś porządek. Nie każdy tag z krul, Korwin, JKM, służy
  • Odpowiedz
@RPG-7: chyba lepiej więcej niż mniej - tym bardziej jeżeli tagów korwina jest pierdyliard. Zrozumiałem już przekaz nie musicie mnie kamienować.
  • Odpowiedz