Zgłoszenie 008793ec9e2004cb z dnia 2022-09-11 21:07:11
Imię: Anna Wiek: 24 Miejscowość: Kraków
Kim jestem? Jestem kobietą po przemocowym związku, więc od potencjalnego partnera wymagam wyrozumiałości i chociaż chęci zrozumienia tego co przeszłam. Jestem z Krakowa ale odległość nie robi dla mnie dużej różnicy, zawsze można się odwiedzać.
Wygląd Mam czarne włosy za ramiona, 166 wzrostu, zielone oczy.
Zainteresowania Polityka lubię czytać felietony Stanisława Michalkiewicza, medycyna, psychologia.
Czego oczekuję? Wspólne tematy do rozmowy, wspólne zainteresowania, raczej preferuje mężczyzn starszych od siebie, inteligentnych z którymi można porozmawiać na różne tematy, oczekuje stałego związku, nie żadne 3 literowe skróty. Bardzo podobają mi się u mężczyzn długie włosy (za ramiona) i broda. Stawiam na szczerość nawet tą do bólu, brzydzę się kłamstwem jeśli raz Cię przyłapie na kłamstwie to potem ciężko mi będzie znowu Ci zaufać.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką? Lubię długie nocne spacery po mieście, rozmowy na różne tematy.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek Ślub: nigdy nie byłam za tym żeby na ślub wydawać tysiące, jeśli już bym wybierała sukienkę to taką do 200 zł, nie chciałabym na ślubie mieć tłumów, nie mam nic przeciwko ślubowi kościelnemu, nie przepadam za weselami więc moje by było pewnie trochę inne niż te na które zawsze się chodzi w rodzinie. Dzieci: jeśli będę mieć osobę którą kocham z wzajemnością to pewnie po jakimś czasie moglibyśmy na ten temat zacząć rozmawiać U----i: toleruje
Polityka lubię czytać felietony Stanisława Michalkiewicza
A wiesz, że ten ćwok ujawnił dane osobowe Kasi, czyli tej dziewczyny gwałconej jako dziecko przez księdza-pedofila, która wywalczyła sobie odszkodowanie 1 mln?
Zgłoszenie 008793ec9e2004cb z dnia 2022-09-11 21:07:11
Imię: Anna
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Jestem kobietą po przemocowym związku, więc od potencjalnego partnera wymagam wyrozumiałości i chociaż chęci zrozumienia tego co przeszłam.
Jestem z Krakowa ale odległość nie robi dla mnie dużej różnicy, zawsze można się odwiedzać.
Wygląd
Mam czarne włosy za ramiona, 166 wzrostu, zielone oczy.
Zainteresowania
Polityka lubię czytać felietony Stanisława Michalkiewicza, medycyna, psychologia.
Czego oczekuję?
Wspólne tematy do rozmowy, wspólne zainteresowania, raczej preferuje mężczyzn starszych od siebie, inteligentnych z którymi można porozmawiać na różne tematy, oczekuje stałego związku, nie żadne 3 literowe skróty. Bardzo podobają mi się u mężczyzn długie włosy (za ramiona) i broda. Stawiam na szczerość nawet tą do bólu, brzydzę się kłamstwem jeśli raz Cię przyłapie na kłamstwie to potem ciężko mi będzie znowu Ci zaufać.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Lubię długie nocne spacery po mieście, rozmowy na różne tematy.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub: nigdy nie byłam za tym żeby na ślub wydawać tysiące, jeśli już bym wybierała sukienkę to taką do 200 zł, nie chciałabym na ślubie mieć tłumów, nie mam nic przeciwko ślubowi kościelnemu, nie przepadam za weselami więc moje by było pewnie trochę inne niż te na które zawsze się chodzi w rodzinie.
Dzieci: jeśli będę mieć osobę którą kocham z wzajemnością to pewnie po jakimś czasie moglibyśmy na ten temat zacząć rozmawiać
U----i: toleruje
Kontakt discord: xAida111#5126
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonykrakow #mirabelkaszukamirka
@MirekSzukaZony: Widzę wciąż w nim tkwisz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie
A wiesz, że ten ćwok ujawnił dane osobowe Kasi, czyli tej dziewczyny gwałconej jako dziecko przez księdza-pedofila, która wywalczyła sobie odszkodowanie 1 mln?
Komentarz usunięty przez autora