Wpis z mikrobloga

@Devhar: Słusznie, trzeba przypominać.
I dopytywać tych obłąkańców którzy chcieli zabraniać osobom niepoddającym się dobrowolnym eksperymentom medycznym zakupu jedzenia czy korzystania z autobusu, szpitala, szkoły itp - co teraz o tym myślą i czy nadal to podtrzymują.
Nawet jeżeli takie osoby nie poniosą przewidzianej prawem kary to przynajmniej trzeba przypominać i o ich zeszmaceniu.
  • Odpowiedz
@Devhar: może przypomnij koledze @renkabog, że to nie był ich transparent i natychmiast jak spojrzeli za siebie to poprosili jego właściciela by się z nim odsunął z kadry. Co według mnie było jednak złą decyzją, bo transparent pasuje wręcz idealnie.
  • Odpowiedz
że to nie był ich transparent i natychmiast jak spojrzeli za siebie to poprosili jego właściciela by się z nim odsunął z kadry. Co według mnie było jednak złą decyzją, bo transparent pasuje wręcz idealnie.

@r4x4: no przecież napisałem, że przechodzili tylko obok. Z tragarzami. I przypadkiem zapozowali do zdjęcia w centralnym punkcie transparentu.

renkaboga - > że to nie był ich transparent i natychmiast jak spojrzeli za siebie to ...

źródło: comment_1662909872ID5V5p4tkutOKwP1vgfNAN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz