Aktywne Wpisy
mareczuczeek +397
Kupiłem nowy #rower
Dajcie choć 1 plusa dla chuopa
Dajcie choć 1 plusa dla chuopa
źródło: 1000021984
Pobierz
Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Modlicie się za Ojczyznę? Czy taka modlitwa Bogu miła? Inne narody przecież też się modlą, często do tego samego. Pytanie całkowicie na serio, bez złej woli i trollowania, od patrioty i agnostyka.
#mirkomodlitwa #4konserwy #katolicyzm #chrzescijanstwo
Może przykładowo chodzić o to, żeby ich kraj się nawrócił, odpokutował winy itd - wtedy w takiej modlitwie nie ma nic złego.
Jeśli natomiast dany naród będzie modlił się o to, żeby odzyskać utracone ziemie, aby Bóg wymordował ich przeciwników
Muszę iść spać, odblokujesz wiadomości prywatne?
Wydaje mi się jednak, że teren ten był od zawsze zamieszkiwany przez Ormian i najeżdżany przez muzułmanów.
@JWPHU: jeszcze skrajniejszy przykład to czas wojny. Obie strony modlą się o zwycięstwo. Jaki w tym sens?
@JamesDellay: Karabach był perski w przeszłości, nie wiem jednak jaka była struktura etniczna
@JWPHU: niestety, nawet ja nie jestem w stanie ci odpowiedzieć.
Dodajemy do tego jeszcze coś, że taka jest wola boska by zniszczyc wroga i można słać modły