Aktywne Wpisy
xBURNx +65
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
kluskizserem +1
Kurde poznałam obiecującego typa na tindere, może tym razem będzie inaczej niż jak 838393919284838172 poprzednich razy
Sukces życiowy dla p0laka: W wieku 30 lat zakwalifikować się razem z Mariolką na kredyt na kurnik 30m2 i spłacać go do 50tki.
Beka z mentalności gołodupców.
#nieruchomosci #gielda #kredythipoteczny #bekazpisu #heheszki #bekazkredyciarzy
mentalność niewolnika - rządu, banku, pracodawcy
@strzelec-wiborowy: xD tak, bo tu o ambicje chodzi. Polakom brakuje ambicji dlatego się nie bogacą
@10minuteman: Nie rozumiem tego chwalenia polskich studiów i służby zdrowia kiedy mowa o Ameryce
Polskie uniwersytety są jednymi z najgorszych w całym zachodnim świecie. Uniwersytet Warszawski ma mniejszy prestiż niż jakieś lokalne szkoły w Stanach czy UK, a lokalne polskie szkoły w mniejszych miastach to kompletne szambo. Jedyne co z nich wynosisz to bezwartościowy
Edukacja nasza jest darmowa i raczej w amerykanskich korpo i tak kazdy cie pyta co wiesz a nie interesuje go jaka to uczelnia byla. Prestizowych w US jest kilka a reszta
Ciekawe co by było jakby w USA były kredyty, a co dopiero jakby były kredyty tańsze niż w Polsce!
Nie chce nawet myśleć.
W sumie do przykladu z gory mozna jeszcze dodac
US : jak beda grzeczny to po 10 latach beda mial 10 dni urlopu i 4 dni platnego L4 w roku :P
A Amerykaniec? Po studiach zaczyna z paręset tysiącami na minusie, wchodzi w kolejne długi na schowek pod miotle w Kaliforni, z--------a 80 godzin tygodniowo, a na koniec życia łamie sobie raz rękę, wchodząc w nieskończoną spirale długu, i kończy na ulicy jak miliony tam.
Chyba
Komentarz usunięty przez autora
@Vanderbright: no patrz, ale jak mój ojciec miał udar to go wyleczyli i nie musiał potem płacić kilkuset tysięcy.