Aktywne Wpisy

capol2 +388
#meskiegranie To te słynne koncerty o których bilety sie tak wszyscy biją i je ciężko dostac??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poznałem kobiete na seks, spotkaliśmy się kilka razy i bzykaliśmy się w gumce. Ona lubi bez gumy (ja oczywiście też) więc zaproponowała że możemy to robić bez (lubi też jak facet kończy w środku). Zapytałem, a co jak zajdzie w ciążę to odpowiedziała, że bierze tabletki i poza tym jej też nie zależy, aby mieć dziecko.
Moje pytanie do Was brzmi: A co jeżeli jednak będzie wpadka (albo mnie w hu,ja zrobi
Moje pytanie do Was brzmi: A co jeżeli jednak będzie wpadka (albo mnie w hu,ja zrobi

A zegarek w cenie Garmina, normalna cena ¯_(ツ)_/¯
Większość kupuje dla samego iOSa kolejny telefon. Tak trudno to zrozumieć?
@Atx0937: masz na myśli zdjęcia i filmy? W Hollywood może nie ale do jakiejś dokumentacji w terenie czy coś, nie wiem, na pewno ktoś potrzebuje 1TB do czegoś skoro istnieje taki sprzęt. A jeżeli już potrzebuje tyle pamięci to może równie dobrze mieć Pro ¯_(ツ)_/¯
@Ziutek_Grabaz: bo telefon jest za drogi dla ciebie ale jednak wielu ludzi na niego stać dlatego producent #!$%@? a ludzie idioci? xD A Rolls Royce to tez #!$%@? i powinien kosztować tyle co opel astra? xD
@dioxxx nie jest za drogi, jest za głupi, miałem nie jednego iphona i dlatego sie wypowiadam. W royce placisz za jakość, obsługę, wyposażenie, a nie tylko za marke i pseudo prestiż jak w przypadku appla.
Jesteś jak @Eskim0s, który nigdy nie miał iPhone.
Tylko chwile się pozbawił i już ma opinie. Fajnie wywalić na telefon 2,5k lub 3k a po roku sprzedać go za 800 pln ;)
Jakie gowno apki?
@Ziutek_Grabaz: aha, teraz wszystko jasne, plecak na jutro do szkoły spakowany? XD
Ja nie sprzedaje żadnego starego smartfona, tylko zachowuje, a zmieniam co 2-3 lata.
Nie będę miał iPhone'a bo dla mnie jest to tandetny smartfon z wysoką ceną, tylko przez logo, oferując znacznie mniej niż tańsze smartfony.