Wpis z mikrobloga

ktos uzywa do pracy iPhone zamiast profesjonalnego sprzetu?

@Atx0937: masz na myśli zdjęcia i filmy? W Hollywood może nie ale do jakiejś dokumentacji w terenie czy coś, nie wiem, na pewno ktoś potrzebuje 1TB do czegoś skoro istnieje taki sprzęt. A jeżeli już potrzebuje tyle pamięci to może równie dobrze mieć Pro ¯_(ツ)_/¯
Boli mnie #!$%@? producenta i idiotyzm kupujących bo przez to cierpią normalni klienci. Tak trudno to zrozumieć?

@Ziutek_Grabaz: bo telefon jest za drogi dla ciebie ale jednak wielu ludzi na niego stać dlatego producent #!$%@? a ludzie idioci? xD A Rolls Royce to tez #!$%@? i powinien kosztować tyle co opel astra? xD
@Wolf1986 nie znam telefonu z androidem bez sluchawek i ładowarki, z ograniczeniami dla debili, z ceną za 3 krotnie lepsze podzespoły niz sa w środku i z płatnymi gowno apkami. Cos polecisz?

@dioxxx nie jest za drogi, jest za głupi, miałem nie jednego iphona i dlatego sie wypowiadam. W royce placisz za jakość, obsługę, wyposażenie, a nie tylko za marke i pseudo prestiż jak w przypadku appla.
@Ziutek_Grabaz: Słuchawki i ładowarkę mam z ip5, Xs ;) potrzebuje 4 kolejnych. Leżą sobie na półce i kurza się bo mam qc. Z systemem stabilnym i bezpiecznym. Jakie gowno płatne apki?
Jesteś jak @Eskim0s, który nigdy nie miał iPhone.
Tylko chwile się pozbawił i już ma opinie. Fajnie wywalić na telefon 2,5k lub 3k a po roku sprzedać go za 800 pln ;)

Jakie gowno apki?
@Wolf1986:

Fajnie wywalić na telefon 2,5k lub 3k a po roku sprzedać go za 800 pln

Ja nie sprzedaje żadnego starego smartfona, tylko zachowuje, a zmieniam co 2-3 lata.

Nie będę miał iPhone'a bo dla mnie jest to tandetny smartfon z wysoką ceną, tylko przez logo, oferując znacznie mniej niż tańsze smartfony.