Aktywne Wpisy
Mirkowie, jak mnie oceniacie w skali 1-10? Proszę o szczere opinie.
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski
Wiecie co mnie doprowadza do śmiechu (przez łzy)? Jak na rekrutacji słyszę, że nie można u nich pracować ponad podstawowy wymiar godzin lub że wymagają, aby ludzie kończyli max o 17 lub nie można pracować w weekend, bo zależy im aby ich pracownicy nie byli zmęczeni oraz zachowywali work-life balance.
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin
Jak to jest być taką łamagą i bezużyteczną podróbką mężczyzny że aż putin zamiast was wysłać do walki to wolał posadzić przed komputetami, żebyście czasem nie wysadzili sami siebie i kolegów w czolgu? xD
Matka pewnie dumna xD
#ukraina #heheszki
@RenkaRenkeMyje: Ale patrz go... zawołałeś i grzecznie przyszedł.
Farmy trolli działają inaczej niż większość ludzi myśli, przynajmniej
@ArtBrut: Najlepsze jest to, że tylko koordynatorzy tego syfu dostają hajs (ok. 1500-2000 złotych, ale często mniej). Reszta to pożyteczni idioci.
Komentarz usunięty przez autora
Tak jakbym napisał, że o ten wpis poprosił mnie Duda w prywatnej wiadomości na instagramie XDD