Aktywne Wpisy
MIREKFAJFUS +1251
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
Pawelcio +624
#wybory
Karina Bosak poza sejmem o 1 głos na rzecz Joanny wWichy z lewicy; konfederacja 51 508 głosów, lewica 51 509, partie walczyły o ostatni mandat z okręgu podwarszawskiego XDDD
Na stronie PKW pokazuje że zliczyli już 100% głosów
Karina Bosak poza sejmem o 1 głos na rzecz Joanny wWichy z lewicy; konfederacja 51 508 głosów, lewica 51 509, partie walczyły o ostatni mandat z okręgu podwarszawskiego XDDD
Na stronie PKW pokazuje że zliczyli już 100% głosów
#rosja #wojna #ukraina #aryoconcent #ukrainainfo #donbaswar
Wspieram zrzutkę na quad medvac dla ukraińskich żołnierzy
https://zrzutka.pl/tf6xck
@pilot1123:
To zaczyna przypominac Troscieniec i chyba nie musze Mirkom mowic, jak sie to wszystko zakonczylo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja aktualnie robię upgrade IFAKa do wersji "na bahato" i cyk jutro na granicę poleci, a następnie na południe :)
@ja_nie_lubie: po tylu miesiącach w okopach? To by niezbyt świadczyło o ich zdolnościach do przeżycia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ja_nie_lubie: Są dwie opcje:
- Rosja jest tak głęboko w dupie, że na front pcha już cokolwiek, zaraz OMON wleci,
- Ukraina dokonała tak głębokiego wdarcia, że bije jednostki tyłowe a SOBR był na tyłach jako coś w stylu policji bezpieczeństwa.
@ImNewHere: piszesz tak jakby on miał coś do gadania.