Aktywne Wpisy
MatthewDuchovny +14
Próbowałem:
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
Gojo2323 +365
Bardzo dużo ludzi postuje pod tagami związanymi ze światem według Kiepskich. A ja chciałabym sprawdzić ilu fanów na wykopie serial #rodzinazastepcza czy jest pamiętany i czy nadal go oglądacie. To był taki ciepły i rodzinny gatunek serialu
Najlepsze postaci to pan Jacek, dziadek, Kuba i policjant
#gimbynieznajo
Najlepsze postaci to pan Jacek, dziadek, Kuba i policjant
#gimbynieznajo
Dobry bonus to pomiar zużycia energii, napięcie pracy powyżej 250 V i możliwość automatycznego włączenia gdy napięcie przekroczy zadany próg -zabezpieczanie przed wyłączeniem PV gdy w sieci jest zbyt duże napięcie.
Polecicie jakieś aplikacje, które umożliwiają tworzenie takich harmonogramów i gniazdko, które nie padnie po 3 miesiącach?:)
Wybornie by było gdybym nie musiał zbyt długo tłumaczyć jak obsługiwać ludziom w wieku 70+
#smarthome #automatyka #oze #fotowoltaika #pytaniedoeksperta
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: blitzwolf ma dobrą jakość, ale shelly to nie jest typowy Chińczyk więc najlepszy będzie dla Ciebie
Uzywam do boilera 2500W juz od roku, żadnych problemów. Obsługa łatwa przez aplikację.
1 Masz możliwość pomiaru energii?
2 Masz możliwość ustawienia harmonogramów włączenie/wyłączenie kilka razy dziennie?
3. Masz możliwość automatycznego włączenia bojlera gdy wzrośnie napięcie?
1 Tak
2 Tak
3 - nie rozumiem, jak może wzrosnąć napięcie gdy gniazdko jest wyłączone :)?