Aktywne Wpisy
noipmezc +5
co myslicie o zwalczaniu zła złem
Możecie mi zadać dowolne pytanie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
#heheszki #humorobrazkowy #mpkwroclaw
@Birbirgo13 Na targ
Ot taka różnica, czy to usługi są dla ludzi, czy ludzie dla usług.
PS. Można tak budować rozkłady jazdy by takie coś było możliwe do zrealizowania. O wiele ważniejsze jest to,
https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Gender_statistics#Labour_market
Co przekłada się na większą ilość starych bab, często pracujących jeszcze.
Podsumowując: Najprawdopodobniej na zachodzie w autobusie stara baba jedzie do pracy a w Polsce do lekarza czy gdzie tam ją fantazja poniesie, bo zapewne nie pracuje.
Jestem mlody i ogolnie raczej sprawny, a mimo to trzymajac sie poręczy sam mam czasami problem sie utrzymac jak tramwajem rzuca albo szarpnie. Nie jest to wielka sprawa dla mnie, ale kilka razy widzialem jak ktos wyrżnął.
To sprzedam wam jeszcze taki fakt:
Niektóre linie autobusowe są tzw. osiedlowe. Co to znaczy? To znaczy, że jak poprosisz, to autobus zatrzyma się w każdym legalnym miejscu, nie tylko na przystankach. Tak więc jak jesteś osobą starszą to nie masz problemu chodzić między domem a przystankiem tylko możesz wysiąść/wsiąść przy domu (jeśli mieszkasz na linii trasy autobusu).
Da się? Da, ale to trzeba odwrócić mentalność i KPI
To co proponujesz jest doslownie nie do zrealizowania w polskich miastach w ktorych bus pasy sa sporadycznie I tylko w pewnych obszarach
@Xianth2: a jakby jakaś wsiadła "tylko na jeden przystanek" to byście siedzieli tam do dzisiaj? :D
@Merdarion_PL: Loool, od kiedy południe to zachód? Gdzie miut a gdzie smrut (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Gnojokok: Pokazuję, że można inaczej. Często o tym zapominamy o czym świadczą takie posty jak OPa. To, że nie wszędzie i nie zawsze działa, o niczym nie świadczy - wciąż są miejsca, gdzie