Aktywne Wpisy
lunari6 +113
Hej Mirki i Mirabelki,
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście
Od dłuższego czasu przeglądam mirko. Jakiś czas temu miałam okazję pomóc jednemu mirkowi z zaburzeniami lękowymi. Za jego namową założyłam konto. Mam na imię Dominika i jestem absolwentką #psychologia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oferuję szeroko pojętą pomoc psychologiczną w formie online. Pracuję z osobami dorosłymi oraz młodzieżą. Pomagam osobom z zaburzeniami: emocjonalnymi, osobowości, nastroju, odżywiania, osobom o obniżonym poczuciu własnej wartości. Zapraszam serdecznie do kontaktu na priv jeśli jesteście

#gielda
Co zrobi Glapcio ze stópkami?
źródło: comment_1662361218h2i1Xmrse9262WKYj9wTeT.jpg
PobierzTL;DR: potrzebujemy dołka, potrzebujemy trzepnięcia, potrzebujemy korekty. Zdrowej, porządnej.
W przypadku przedsiębiorców nie idzie o hipoteki, a ogólny koszt pożyczania kapitału - tu już jest ciężko, ale jak leasing pójdzie w górę tak jak hipoteki to jeszcze krzywda
źródło: comment_1662363433ZITdFZcI6KTGbhXvoJX1Gc.jpg
PobierzPolakom jak się podniesie cenę czegoś z 4 zł na 8 zł a później obniży do 7 zł to się cieszą.
Więc stawiałbym na strategie ze 0.75 w górę a później 0.25 w dół żeby pokazać że dbają o kredytobiorców i gospodarkę ¯_(ツ)_/¯