Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
erni13 +52
Nie no to jest hit xD Nasza wykopowa prostytutka zaręczona chwilę po rozstaniu z wykopkiem i do tego wali takie teksty xD
#zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu #kleboldswaifu #zwiazki #divyzwykopem
#zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu #kleboldswaifu #zwiazki #divyzwykopem
#uk #emigracja #pytanie
Wiem ze nie odpowiadam na pytanie, jesli nie chcesz samemu to sorry :)
W tym pierwszym ty płacisz podatek kiedy chcesz, do 9 miesięcy po skończonym roku i ile chcesz, zależy jak bardzo masz kreatywną księgowość. Czyli zyskujesz rok plus 9 miesięcy i możesz używać nie swoje pieniądze do inwestycji i sumarycznie oddać mniej bo inflacji nie musisz brać pod uwagę.
A na kontrakcie złoja ci od początku często więcej niż trzeba a
@adamsowaanon: Wystarczy płacić tyle ile trzeba, a nie więcej - problemu nie ma.
Natomiast w limited company ten problem nie występuje bo płacisz raz na rok podatki mając pełne dane ile wyszło.