Aktywne Wpisy
erebeuzet +1426
tojapaweu +17
Czeka mnie dziś dość spora trasa do rodziny. Nie lubię takich podróży, więc trochę tym żyje od kilku dni. Trasa to około 120 km, a w poniedziałek powrót, więc łącznie niecałe 250 km.
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
W poprzednim poście https://www.wykop.pl/wpis/67433517/widze-ze-moja-chwilowa-nieobecnosc-na-tagu-spowodo/ wygrały Air Force One.
Zatem czas na rundę drugą!
Z czym bardziej kojarzą Wam się wielkomiejskie Julki? nowo(staro)modne dzwony czy może klasyczne czarne rurki (tak, wiem, biodrówki)?
#przegryw #p0lka #modadamska #blackpill #robpill #incel
Które?
Wyjedź ze swojej wsi do chociażby wojewódzkiego w Polsce B, każda w nich chodzi
@GlenGlen12: Codziennie widzę julki i żadna z nich nie ma dzwonów xD. Już prędzej jakieś mamuśki. Chciałbym mieszkać na wsi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Suheil-al-Hassan: Młode płodne julki w dzwonach? To ja jakiś ślepy jestem. Widzę same w rurkach albo leginsach/dresach.
Biodrówki to jest przemijająca moda już nawet na dalekich wsiach, zwłaszcza