Aktywne Wpisy
Lewusx +19
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +251
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Ciekawsze jednak, że Rice i Moyes mieli zaliczyć incydent kałowy w wypowiedziach pomeczowych i otwarcie mówić o złych decyzjach sędziowskich i symulacji Mendyego, xDD. Przyjmuję więc zakłady, ile tysięcy funtów kary i meczy zawieszenia dla tych panów ze strony oburzonego FA i dlaczego zero, bo to nie personel Chelsea ani Mourinho.
Jak mówimy o błędach sędziego, to Antony w 60 minucie powinien wylecieć z boiska z drugą żółtą kartką a tymczasem pięć minut później zdobył bramkę ¯(ツ)/¯
Za to nie mam większych wątpliwości, że gdyby tam był grubszy przekrętas typu Taylor, to nawet nie byłoby VARu, za to czerwo dla bramkarza, za to że w ogóle tam był, xD
#chelsea