Wpis z mikrobloga

@KladzSie: No dokładnie. Ja z kolei nie mogę odszukać gierki, gdzie jeździło się kolesiem na rolkach (a może nawet była kooperacja) i spuszczało manto łobuzom. Taka bijatyka, ale miała swój klimat...
  • Odpowiedz
@BadSebastian: Uszeregować pod względem "fajności" chyba bym nie potrafił bo wszystkie lubię. Na pewno Balon Fight, Super Mario, Yie- Ar Kung Fu, Bomberman, Mario Bros, Donkey Kong, Park Jurajski, Gremliny... No dobra, jest jedna gra która była moim ulubieńcem. Altared Beast- część osób może znać z Segi albo z automatów. Wydana tylko w Japonii wersja na NES'a jakimś cudem znalazła się w Polsce, na targu i była dla mnie czymś
Nessiteras_rhombopteryx - @BadSebastian: Uszeregować pod względem "fajności" chyba by...
  • Odpowiedz
@FakeNews24: Moje ulubione poza Waszymi oczywistymi klasykami (serio, Wasza lista to Ziobro zaskoczenia):

- Flinstones: the Surprise at Dinosaur Peak (!!!)
- Tiny Toon Adventures (!!!)
- Three Eyes Story
- Double Dragon 3: the
  • Odpowiedz
@BadSebastian: Gold 5 (Goal 3, 2 gry z Dizzy, Ultimate stutman czy jakos tak), Gold 4 (w ktorejs z tych byl robin hood)
Cala seria Double Dragon 1,2,3
Cala seria Kunio Kun (IkeIke - hokej, Goal 3 - piłka, oprócz tego była koszykówka, zbijak, olimpada ale słaba i chodzona bijatyka bodajze RiverCity DownTown)
  • Odpowiedz