Aktywne Wpisy

źródło: 1000033531
Pobierz
zazdrosny +33
kolor mojej karnacji to szynka konserwowa ehhhhhh
źródło: 1000039562
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000033531
Pobierz
źródło: 1000039562
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Diplo: jak masz małe dziecko to powinieneś się załapać na bon turystyczny, dopłaty do żłobka lub przedszkola. Pewnie coś się jeszcze znajdzie.
@Diplo: to tylko tak chciałem wspomnieć, że jednak na coś się tam łapiesz ;)
Deal życia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Rustyyyy: Gdzie wyjechałeś? Przecież w innych cywilizowanych krajach choćby na zachodzie Europy jest to samo. Politycy ogarnęli że tylko w ten sposób kupią głosy i utrzymają władzę. Albo żyjesz normalnie i z----------z na patoli (w dodatku kolorowych) albo sam zostajesz patusem i ciągniesz zasiłki. Super wybór
@Jank3s: będąc neetem lub po prostu na utrzymaniu rodziców nic nie musi xDD
@git-reset-hard-head: Jaki kraj ma większy socjal na dzieci ale nie nominalnie tylko realnie w stosunku do zarobków?
Ps. Choć 500+ mnie tak nie wkurzało tak czy siak jak te wszystkie dodatkowe emerytury. Rodzic jakiś wkład do społeczeństwa wnosi wychowaniem dzieci a emeryci dostają kasę wyłącznie za głosowanie na PiS.
@Diplo: nigdzie nie napisałem, że to dobry deal.
Tak tak wszędzie jest tak samo Europa upada mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ratelier Stwierdzenie że coś zostaje w budżecie z permanentną dziurą jest ciekawe :) Dlaczego sugerujesz że 500+ nie jest na kredyt i z dodruku tylko z podatków skoro sam pinokio przyznał w 2016 roku, że jest na kredyt? Myślisz że od tamtego czasu się coś zmieniło?