Gdybyście mogli zacząć swoje życie od nowa, to jaki zawód byście wybrali? Lub jaki byście wybrali, gdyby pieniądze, prestiż etc nie miały dużego znaczenia?
Ja chciałbym być dyrektorem hotelu, prowadzić lokalne biuro podróży w jakimś egzotycznym kraju lub być dziennikarzem sportowym ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sok_Mandarynkowy Ja chciałbym być sportowcem. W piłce nożnej mimo poświęconego ogromu czasu nie wyszło, ale może jakbym spróbował w nowym życiu to by tym razem się udało? ( ͡º͜ʖ͡º) Albo kolerzem, biegaczem, lub tenisistą. Fajnie byloby jeździć po świecie i rywalizować z innymi :) Jeśli chodzi o jakiś bardziej przyziemny zawód to oba Twoje pomysły, czyli biuro podróży, lub dziennikarstwo sportowe również mi się podobają
@Sok_Mandarynkowy: Lekarz. Gdyby pieniądze i prestiż nie miały znaczenia? Policjant, ale o takim zakresie obowiązków jaki widzimy w amerykańskich filmach. ( ͡°͜ʖ͡°)
W Japonii ludzie z tatuażami są wypraszani z restauracji, siłowni i innych miejsc publicznych. Tatuaże nie są tam mile widziane. Dla Japończyków to redflag i powód do traktowania takich ludzi z dystansem.
Ja chciałbym być dyrektorem hotelu, prowadzić lokalne biuro podróży w jakimś egzotycznym kraju lub być dziennikarzem sportowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #pytanie #praca
Chciałam być pilotem, ale niestety nie przeszłam badań zdrowotnych (jestem ślepa)
Lekarz. Gdyby pieniądze i prestiż nie miały znaczenia? Policjant, ale o takim zakresie obowiązków jaki widzimy w amerykańskich filmach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)