Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +150
Minieri +279
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
Skaczę od projektu do projektu, bo wiecznie mało hajsu, skaczę jak mi się znudzi, skaczę jak zespół nie do życia. Dotarłem do może nie idealnego miejsca, ale mam przestrzeń i możliwości by w końcu zrobić coś lepiej. Mam sympatyczny (choć technicznie słabszy) zespół. Hajs jak na moją technologię w okolicy sufitu - trzeba by za granicę uciekać aby było lepiej a jakoś nie umiałem znaleźć nic. Ogólnie no jest okej.
Ale... Po kilku miesiącach znowu mi się nie chce, siedzę, wegetuję.
Macie jakiś sposób aby pracować w pracy? ( wiem jak to brzmi xD ).
Co robicie aby wam się chciało?
#programista #programista15k #programista25k #programowanie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #630a60d6e1ffb3d8a8a6151d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: mój kolega to jakoś ogarnął, ma w dwóch firmach daily o tej samej porze
obok dwa lapki z podłączonymi słuchawkami i daje radę, mówi, że żeby go na dwóch daily na raz o coś zapytali to szansa jak w
@movsd: albo że linkedina aktualizujesz tylko gdy szukasz pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°) myślę że to szukanie problemów na siłę