Aktywne Wpisy
dorszcz +812
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
Próbowałem:
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
Z tego co widzę to było to na jego starym, usuniętym już kanale, jeszcze przed erą stania przed telewizorem (tak mi się wydaje). Stąd moje pytanie czy zachowały się jakieś filmy z tamtego okresu i czy mogę je obejrzeć na jakimś cda czy innym dtube?
#carrioner
Zawsze mnie to bawiło jak rzucał się do innych za "inspirowanie się zagranicznym YouTubem" a sam jechał na dokładnie tym samym. Całą postać krzykacza i pomysły na filmy z-----ł 1:1( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie carrioner z-----ł pomysł na postać "krzykacza" i rzucanie kartek od the1316killer, dość niszowego youtubera(miał około 500 000 subskrypcji bodajże.) który wchodził na odcisk innym dużym youtuberom tylko po to żeby o nim zaczęli gadać ci youtuberzy. Strasznie mnie bawi że nawet żarty carrioner p-----ł 1:1( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Denaturovsky: no i co jest zlego w inspiracji xD
Zacznijmy od tego że to nie jest inspirowanie się a czysta kopia kontentu zagranicznego youtubera, wszystko jest 1:1 nawet żarty.
może to że ten przygłup swojego czasu mocno cisnął innych za "inspirowanie" się kontentem zagranicznym, jednocześnie samemu robiąc dokładnie to samo? A nawet nadal to robi, chociażby podczas swojej potyczki z Wardęgą, gdzie wypomina kopiowanie pomysłów zagranicznego prankstera. Za czasów panowania gargamela i ahusa, mocno się p-----------ł o przestery i styl inspirowany filthy frankiem, idubbzem itp. mimo że style różniły się znacząco, to dla carrionera były wystarczająco podobne, by wysrać kilkanaście filmów że polski YouTube to g---o bo każdy się inspiruje innymi (