Wpis z mikrobloga

Oglądałem kiedyś Carrionera i fascynowało mnie to, w jaki sposób czytał jakiś news z kartki, po czym ją gniótł i rzucał z całej siły w kamerę. Czasami na kartce miał zapisane ze 3 słowa xD Imponował mi ten format którego wcześniej nidy nie widziałem.

Z tego co widzę to było to na jego starym, usuniętym już kanale, jeszcze przed erą stania przed telewizorem (tak mi się wydaje). Stąd moje pytanie czy zachowały się jakieś filmy z tamtego okresu i czy mogę je obejrzeć na jakimś cda czy innym dtube?
#carrioner
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szukamspecjalisty: o, to ten format filmów który p----------ł z zagranicznego YouTube ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zawsze mnie to bawiło jak rzucał się do innych za "inspirowanie się zagranicznym YouTubem" a sam jechał na dokładnie tym samym. Całą postać krzykacza i pomysły na filmy z-----ł 1:1( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Denaturovsky: Kto tak robił z zagranicy? Chodzi mi o rzucanie z całej siły zgniecioną kartką w obiektyw. Pamiętam jak mnie to kiedyś śmieszyło i do dzisiaj to wspominam więc mógłbym nawet zobaczyć kogoś innego spełniającego się w tym formacie
  • Odpowiedz
@szukamspecjalisty:
Ogólnie carrioner z-----ł pomysł na postać "krzykacza" i rzucanie kartek od the1316killer, dość niszowego youtubera(miał około 500 000 subskrypcji bodajże.) który wchodził na odcisk innym dużym youtuberom tylko po to żeby o nim zaczęli gadać ci youtuberzy. Strasznie mnie bawi że nawet żarty carrioner p-----ł 1:1( ͡° ͜ʖ ͡°)
Denaturovsky - @szukamspecjalisty: 
Ogólnie carrioner z-----ł pomysł na postać "krzy...
  • Odpowiedz
@jan-czasami:
Zacznijmy od tego że to nie jest inspirowanie się a czysta kopia kontentu zagranicznego youtubera, wszystko jest 1:1 nawet żarty.

no i co jest zlego w inspiracji xD

może to że ten przygłup swojego czasu mocno cisnął innych za "inspirowanie" się kontentem zagranicznym, jednocześnie samemu robiąc dokładnie to samo? A nawet nadal to robi, chociażby podczas swojej potyczki z Wardęgą, gdzie wypomina kopiowanie pomysłów zagranicznego prankstera. Za czasów panowania gargamela i ahusa, mocno się p-----------ł o przestery i styl inspirowany filthy frankiem, idubbzem itp. mimo że style różniły się znacząco, to dla carrionera były wystarczająco podobne, by wysrać kilkanaście filmów że polski YouTube to g---o bo każdy się inspiruje innymi (
  • Odpowiedz
@szukamspecjalisty: ta ja miałem podobnie też mnie w c--j bawił taki kontent z darciem japy i wyzywaniem innych.niesty jak dostał bany na yt to zrobił się poważny i nonstop to samo gada. Szkoda że cenzura zabiła taki fajny kontent
  • Odpowiedz