Aktywne Wpisy
djpatri +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
JorgNovartis +1
Jestem chory. Mam turbo ból gardła, mega zawalone zatoki, gorączkę 38 i n------a mnie piekielnie głowa. Poojojuje mnie ktoś?
Ja też nie, a chyba powinienem, skoro to podobno oni powstrzymali WDW przed zajęciem przyczułka do ataku na Kijów od zachodu, a nie jakieś ukraińskie popierdułki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #humorobrazkowy #bekazlewactwa #ukraina #wojsko #wojna
@recznik_z_ikei: kiedyś tam była sytuacja, że ruski poborowy zabił paru kolegów za to, że ci go zgwałcili XD
@Devhar: amerykańska armia ma się dobrze, ale Biden ma tak małe poparcie, że nie utrzyma władzy ¯\_(ツ)_/¯
Raz, że republikanie dostali wiatru w skrzydła z tą wojną, a dwa elektorat
@skitarii: No, i na tym poprzestańmy: Zobaczymy jak to wszystko się ułoży
@skitarii: naprawdę, nie dzięki gejom? Wow.
1000 to 1
Komentarz usunięty przez moderatora
@skitarii: tylko ty mogłeś wyciągnąć wniosek z tych smieszkow, że ludzie właśnie to myślą.
@skitarii: A słyszałem, nawet mam ich zdjęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Devhar: nie pokazał, bo to dzban i manipulant z kacapską mentalnością. Gdyby kacapy walczyły z 'lewactwem' to klaskałby uszami
@adibor dobrze że zaznaczyłeś, że ruscy nie walczą z lewactwem. W końcu oni walczą z patriotami państw na które napadają, a lewactwa wśród patriotów nie uświadczysz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@skitarii: przeciez to akurat orange man chcial ograniczac role USA w Europie
@skitarii: nikt temu nie przeczy,
@AgentGRU: no i ograniczył. Biden przywrócił starą liczebność wojsk USA w Niemczech?
@skitarii: ty pewnie nie, ale koledzy z Konfabulacji juz tak
@skitarii: nie, ale na podstawie wypowiedzi Pomarańczowego pana i jego polityki smiem twierdzic ze Ukraina nie dostałaby takiego wsparcia jakie dostaje obecnie
@AgentGRU: te oszołomy twierdzą, że Bucza to robota Ukraińców.
Ale wiesz, że to nie zależy tylko od prezydenta? Establishment USA by to na Trumpie wymógł, bo amerykańscy Jastrzębie widzą w tym okazję do osłabienia Rosji tanim kosztem.
@skitarii: Tak jeszcze wracając do wpisu to bawi mnie że dzisiaj nawet prawaki mają bekę z konfiarzy i nie chodzi mi tutaj też o pisowców, kiedyś każdy kto cisnął konfę i miał z nich zwyczajnie bekę to był lewak nieważne jakie tam miał poglądy, a dzisiaj nawet niektóre konserwy się śmieją z tych pajaców, ależ czasy nam się zmieniły