Tiger nie może sobie wyobrazić, że samemu trzeba skołować opał na zimę. "Pytajcie rodziców, opiekunów". Jeśli chodzi o opał w jego domu "trzeba załatwić formalności" tego typu.
"Załatwić formalności" ( ͡°͜ʖ͡°). Oby tylko opał dojechał przed zimą a nie jak akat materiały na budowę. #bonzo
@pawel_wojczak: Jeśli te 3 tysie to te jego "formalności" to mam złe wieści xD Hajs dostanie może za miesiąc lub dwa. Z tego weźmie ze 3 stówy na nowy kokromicz. A za 2700 to za miesiąc będzie mógł kupić co najwyżej parę taczek węgla czy kilkanaście drzewa tego typu. Do ogrzania peerelowska chałupa. Chyba na kwadrat wjedzie farelka z wifi a na wiosnę licytacja komornicza za rachunek z zakładu energetycznego.
#przegryw Jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w życiu zakup którego nie będę nigdy żałował a nawet bym dopłacił: nowe słuchawki. Tak to można słuchać, utwory które znałem nabrały nowego blasku. #wygryw
Jeśli chodzi o opał w jego domu "trzeba załatwić formalności" tego typu.
"Załatwić formalności" ( ͡° ͜ʖ ͡°). Oby tylko opał dojechał przed zimą a nie jak akat materiały na budowę.
#bonzo
Jeśli te 3 tysie to te jego "formalności" to mam złe wieści xD
Hajs dostanie może za miesiąc lub dwa. Z tego weźmie ze 3 stówy na nowy kokromicz.
A za 2700 to za miesiąc będzie mógł kupić co najwyżej parę taczek węgla czy kilkanaście drzewa tego typu. Do ogrzania peerelowska chałupa.
Chyba na kwadrat wjedzie farelka z wifi a na wiosnę licytacja komornicza za rachunek z zakładu energetycznego.
@tos-1_buratino: czyli zgłosić sie do mopsu o deputat xDD