Wpis z mikrobloga

@alekg: jak większość dziewczyn pisze do ciebie pierwsza to jesteś chadem. Jak ty musisz pisać pierwszy do dziewczyn, ale odpisują to jesteś normikiem. Jak musisz pisać pierwszy i prawie żadna ci nie odpisuje to jesteś przegrywem
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Xcccxxcccxx miesiąc, ja mam 26 i ograniczenie wiekowe dla par 20-27, czyli w sumie studentki. A mieszkam tak +- 100km od najbliższego studenckiego miasta
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Bezsilnychlop taki se ryj, taki se wzrost (178 co mam wpisane nawet w opisie XD) no i metal przegrywa, bo nic nie wyszło z tych 280 par.

Przegryw z ryja może wyjść, ale z głowy nie
  • Odpowiedz
@alekg: nie idioto, z definicji przegryw jest brzydki, rozumiesz to? Czemu musisz się dowartościować kosztem ludzi, którzy mają gorzej? Twoje ego jest aż tak wątłe? Wypad stąd.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@calcifer44 moje ego, mimo, że niskie,nadal wyższe niż Twój poziom kultury. Uroczo i ekspresywnie się denerwujesz/irytujesz/bulwersujesz czy też cokolwiek tam Ci się teraz stało.

Klasycznie, profil ofiary obrany, licytacja kto ma gorzej i na 100% ja, bo tinder/wzrost/czarodziej/szczęka.
Z drugiej strony, pewny siebie piszesz coś w stylu "wypad stąd" tak jakbyś był członkiem tej społeczności jakoś bardziej niż ja.

Byłbyś fantastycznym obiektem badań nad zachowaniem i reakcją na bodźce.

Ja akurat pozdrawiam
  • Odpowiedz
@alekg: Nie jestem kulturalny wobec ludzi, którzy sa szkodliwi i pozbawieni moralności. To nie licytacja kto ma gorzej, po prostu nie jesteś przegrywem. Owszem, jestem ofiarą, na swój los nie miałem absolutnie żadnego wpływu i w życiu nikt nie interesował się ani mną, ani moimi problemami, nikt nie zaoferował mi pomocy, zawsze mnie oceniał lub mną gardził. Ale łatwo i przyjemnie jest się dowartościowywać na ludziach, którzy mają w zyciu #!$%@?,
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@calcifer44
Dziwne akurat, że oceniłeś mnie i mój status życiowy na podstawie par na tinderze.
Mi pomocy również nie zaoferował, a przydałaby się tu i tam (ot np całkiem fajnie na rozwój psychiki działa niebieska karta i alkoholizm u ojca ~ niech mu wątroba ciężką będzie). Straciłem też swoją pasję czyli piłkę nożną (#!$%@?ć kolana, słaby dizajn). Każdy ma swoje problemy, każdy je będzie miał. To czy jeden przy tym jest według
  • Odpowiedz
@alekg: oczywiście, że nie jestem dojrzały. Jestem upośledzony emocjonalnie i społecznie. Po prostu nie jestem w stanie wytłumaczyć inaczej tego, że ktoś chwali się powodzeniem na tinderze w miejscu, gdzie ludzie mają na nim zero par i nie trzymali nawet kobiety za rękę. To, że masz depresję nie czyni Cię z automatu przegrywem, wybacz. Wybacz ale dołowanie chłopaków z tagu przegryw Ci nie pomoże w jej pokonaniu.
  • Odpowiedz