Aktywne Wpisy
inko-gnito +65
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +72
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
Przegryw z ryja może wyjść, ale z głowy nie
Klasycznie, profil ofiary obrany, licytacja kto ma gorzej i na 100% ja, bo tinder/wzrost/czarodziej/szczęka.
Z drugiej strony, pewny siebie piszesz coś w stylu "wypad stąd" tak jakbyś był członkiem tej społeczności jakoś bardziej niż ja.
Byłbyś fantastycznym obiektem badań nad zachowaniem i reakcją na bodźce.
Ja akurat pozdrawiam
Dziwne akurat, że oceniłeś mnie i mój status życiowy na podstawie par na tinderze.
Mi pomocy również nie zaoferował, a przydałaby się tu i tam (ot np całkiem fajnie na rozwój psychiki działa niebieska karta i alkoholizm u ojca ~ niech mu wątroba ciężką będzie). Straciłem też swoją pasję czyli piłkę nożną (#!$%@?ć kolana, słaby dizajn). Każdy ma swoje problemy, każdy je będzie miał. To czy jeden przy tym jest według