Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +147
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +453
beka z tego matiego xdd
https://twitter.com/przeglad/status/1561703484088406016?s=20&t=FOQ2qJqjT_r_-EsXMaE4Ew
@ms05: ja p------e (╯°□°)╯︵ ┻━┻
VAR to najlepsze co spotkało futbol w ostatnich latach.
Z resztą można mieć inne zdanie na temat VARu ale to nie jest w sumie meritum tej sytuacji. Wiśnia zaprasza Poldiego do swojego
No biedni kibice, jednak anulowali bramkę zdobytą w nieprzepisowy sposób xDDD
@ms05: jest dokładnie odwrotnie. Var podbija emocje
Już widzę jak zawodnicy zobaczyli rękę z d--y u przeciwnika, biegną do trenera, żeby ten sprawdził a tam jednak dotknął biodrem czy czymś innym i elo po challengu xD
@ms05: każda wątpliwa sytuacja jest analizowana przez var. Wiadomo, że nie wyeliminowało to zupełnie błędów ale eliminuje je w dużym stopniu, mniej jest symulek a te które się zdarzają np w polu karnym od razu wychwyci var. Nie możesz
@PanCylinder: jeśli jest to raz na mecz (w przypadku pomyłki) to where problem. To rozwiązanie ukróciłoby 3/4 dyskusji na boisku bo sędzia miałby bardzo dobry argument "jak się nie zgadzasz to poproś o challenge i nie zwracaj mi d--y".
@rybsonk: to akurat nie jest prawdą bo VAR jest stosowany w kilku określonych sytuacjach o największym znaczeniu
@ms05: no tak, ale w tych sytuacjach zawsze jest to sprawdzane, a nie tylko wtedy kiedy sędzia zatrzyma grę tak jak sugerowałeś