Aktywne Wpisy
szcz33pan +1701
dziś podany był odczyt inflacji wg GUS Za maj:
2,5% r/r
0,1% m/m
10 dni temu RPP obradowała i pozostawiła stopy procentowe na niezmienionym poziomie - 5,75%
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia 2022, a potem jakoś to poszło i zacząłem go brać co pół roku aby aktualizować dla mireczków indeks kebaba. To
2,5% r/r
0,1% m/m
10 dni temu RPP obradowała i pozostawiła stopy procentowe na niezmienionym poziomie - 5,75%
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia 2022, a potem jakoś to poszło i zacząłem go brać co pół roku aby aktualizować dla mireczków indeks kebaba. To
7609 +971
#ukraina
#rosja
#bekazprawakow
Komentarz usunięty przez moderatora
https://mobile.twitter.com/lkwarzecha/status/1508328246907125766
@Volki: No tak, ona tylko w publicznej rosyjskiej telewizji propagandowej otwarcie popierała wojnę, chciała dawać pod sąd Ukraińców za wymyślone zbrodnie wojenne, jeździła do okupowanego Mariupola robiąc propagandę, że jest to "miasto faszystów". Niewinna osoba xD
Jak mówiłem Volki, idź na aktualizację softu bo ewidentnie już głupiejesz przez te wady w swoim oprogramowaniu xD xD xD
Owszem, cieszę się. A o co chodzi?
@Volki: prawa ręka odpowiednika Goebbelsa niewinna xDDDDDDDD
Nie onuca, tylko trochę empatii pokazał. Bez empatii będziemy tacy sami, jak ruscy.