Każdy powie, że Budda to złodziej, oszust, dzieciak z hajsem. A typ ma po prostu łeb do interesów. Zrobił losowanie szrota wartego z 300k i wygrał to i tak ustawiony gościu i na biednego nie trafiło, ale dzięki tym losowaniu zarobił 2x albo 3x więcej hajsu na frajerach co kupowali losy niż wydał na auto do konkursu. A teraz ból dupy bo kupił lambo? Zobaczycie jak po losowaniach boxdel, rozpara, pasterniak, gola będą się bujać nowymi furami. Wiadomo że twórcą tego biznesu był Zbysiu Stonoga, który nie zrobił tego legalnie :) #famemma #budda #polskiyoutube #stonoga #przegryw
@Zanaro: a w tej bajce były smoki? to, że na tym zarobił to normalne. ty rozumiem chodzisz do pracy bo tak bardzo lubisz swojego pracodawcę, a nie żeby zarobić?
@memory: mniej niż 300k w sensie wartosc mniejsza niż auto? To i tak mu sie marketingowo opłacałoby bo jednak akcja rozdawania takiego auta jest medialna
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
Wiadomo że twórcą tego biznesu był Zbysiu Stonoga, który nie zrobił tego legalnie :)
#famemma #budda #polskiyoutube #stonoga #przegryw
@Zanaro: a w tej bajce były smoki?
to, że na tym zarobił to normalne. ty rozumiem chodzisz do pracy bo tak bardzo lubisz swojego pracodawcę, a nie żeby zarobić?