Aktywne Wpisy

Salido +280
Minął 18. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
74 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
76 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
74 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
76 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-453841-2
Pobierz
BlackenedBlue +336

@wqeqwfsafasdfasd: jak większośc kobiet ma podejście że "to robota dla faceta" i "ona sie do tego nie nadaje" wbite im do głowy przez ich matki i babcie to co w tym dziwnego
Nie no, większość ma wbite "zajdź w ciążę i idź na wieczne wakacje" ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wqeqwfsafasdfasd:
W elektrowniach są operatorki kobiety, agregat też ogarną, więc dopóki nic się nie zepsuje i będzie paliwo to będzie prąd.
Ale po trzech miesiącach bez mężczyzn upadnie cywilizacja, bo najważniejsze surowce: stal, ropa i węgiel, to w 100% męska robota.
Nie, nie będziecie.
Tam gdzie bród, smród, gorąc, zimno, praca na III zmiany tam ZAWSZE będzie znacznie mniej
Bardziej mi chodziło o to, że gdyby teraz "zniknęli" wszyscy faceci to takie elektrownie stanęłyby w kilka sekund, bo niemal wyłącznie oni tam pracują.
@wqeqwfsafasdfasd:
Czy ty w ogóle byłeś kiedyś w
@kyuz:
Kilka dni może wystarczyć na ściągnięcie nielicznych ogarniętych kobiet do kluczowych zakładów przemysłowych, w jeden dzień by wszytko p---------o.
Limitem są zapasy węglą ropy i stali, te zazwyczaj są utrzymywane na poziomie 90dni, potem powrót do średniowiecza.
Nie zrozumiałaś - są potrzebne i to bardzo, ale brak pielęgniarek na 1 dzień to nic w porównaniu braku prądu na 1 dzień...
Pizgam na magazynie, stacji benzynowej, na kasie w sklepie bo rodzice niczego mnie nie nauczyli. To samo u kobiet pracuje w sklepie odzieżowym bo tak mi wpajano od dziecka.
Czas dorosnac i wziac odpowiedziaonosc za siebie.
No ale pielęgniarki to usługi XD
Tak samo przedszkolanki, urzędniczki, kasjerki itp.
Jakieś 90% kobiet pracuje w usługach/rozrywce.
Edit: A dobra, widzę, że zajmujesz się pisaniem harlequinów dla przegrywów, wszystko jasne, nie było tematu xDDD
@Imod:
źródło: comment_1660936810qFUs5lbarzrec5SnolFg5T.jpg
Pobierz