Wpis z mikrobloga

@eldzej_10: Zachęcam do dodawania na czarną użytkownika @Fekalny_okuratnik

Ten dzban zakłada temat, wchodzimy w dyskusję na koniec dodaje swój wpis i daje mnie na czarną przez co ja nie mogę odpowiedzieć co chyba nie muszę ukrywać że nie stawia mnie to w komfortowej sytuacji jako oponenta w dyskusji

Poczekaj, skończysz jak zero_dwa lub estatoeschetyzm, Twoja mizoginia i zamykanie się na dyskusję nie ujdą Ci płazem - pamiętaj mam Cię na oku i jeden Twój błąd i lecisz na wakacje od wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#przegryw #blackpill #redpill
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eldzej_10: Przecież jako zagorzały redpillowiec powinieneś docenić wartość doświadczenia i samemu nie siedzieć na wykopie, skoro rzekomo pua tak dobrze działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dużo przelotnych kontaktów seksualnych pozwoliło mi dostrzec tym drugie dno i zachęcić do zgłębiania wiedzy jaka jest natura kobiet i jak działa dobieranie się ludzi w pary. Na ruchaniu życie się nie kończy, a ty widocznie masz z tym problem, że
  • Odpowiedz
Przecież jako zagorzały redpillowiec powinieneś docenić wartość doświadczenia i samemu nie siedzieć na wykopie, skoro rzekomo pua tak dobrze działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Fekalny_okuratnik: Wykop służy mi do ciekawych dyskusji i dzielenia się z innymi wiedzą i pomocą jak odnaleźć się na rynku matrymonialnym.

Ja też jestem człowiekiem - też popełniałem błędy, poznałem redpill i okazało się że to był strzał w 10 bo zgłębiłem wiedzę odnośnie natury kobiet
  • Odpowiedz
Bycie blackpillowcem mając powodzenie u kobiet jest po prostu samo w sobie sprzeczne

@eldzej_10: A to niby w jaki sposób? Blackpill zakłada, że wygląd jest absolutnie najważniejszy w randkowaniu i powodzeniu u kobiet. Ja tego doświadczyłem na własnym przykładzie i potwierdziłem na samym sobie.

Albo masz p------e hobby...

Zgadza się. Lubię pisać i sprawia mi to przyjemność.
  • Odpowiedz
Mizoginizm to domena inceli

@eldzej_10: incele to większość normictwa i ci wielcy oścwieceni normicy, którzy przyjęłi redpill również są zwykłymi beciakami, bo myślą, że kariera, samochód, mieszkanie, dobre życie nadrobi ich c-----e geny. No chyba, że mówimy o magii czyli redpill game, gdzie niby jakimiś idiotycznymi zachowaniami i gadką masz wpłynąć na pożądanie u kobiety. Jak można wierzyć w redpill?
  • Odpowiedz
incele to większość normictwa i ci wielcy oścwieceni normicy, którzy przyjęłi redpill również są zwykłymi beciakami, bo myślą, że kariera, samochód, mieszkanie, dobre życie nadrobi ich c-----e geny. No chyba, że mówimy o magii czyli redpill game, gdzie niby jakimiś idiotycznymi zachowaniami i gadką masz wpłynąć na pożądanie u kobiety. Jak można wierzyć w redpill?

@RecessedPrettyboy: A blackpill błędnie zakłada że wygląd i wzrost wystarczą żeby być kimś więcej niż
  • Odpowiedz
A to niby w jaki sposób? Blackpill zakłada, że wygląd jest absolutnie najważniejszy w randkowaniu i powodzeniu u kobiet. Ja tego doświadczyłem na własnym przykładzie i potwierdziłem na samym sobie.

@Fekalny_okuratnik: No dobra załóżmy hipotetycznie że masz rację - ale wychodzi na to że wygrywasz z miejsca bo masz wzrost i wygląd. W takim razie po co się nad tym zastanawiasz i po co zgłębiasz temat? U mnie np sytuacja
  • Odpowiedz
@eldzej_10:

No dobra załóżmy hipotetycznie że masz rację - ale wychodzi na to że wygrywasz z miejsca bo masz wzrost i wygląd. W takim razie po co się nad tym zastanawiasz i po co zgłębiasz temat?

Bo lubię poszerzać swoją wiedzę na wiele tematów, a temat dobierania się homo-sapiens akurat zaciekawił mnie
  • Odpowiedz
Blackpill to nie jest tyko i wyłącznie domena przegrywów. Blackpilla są świadomi normicy i chadzi, ludzie z całego spektrum atrakcyjności, a ja jestem prawie pewny, że realna ilość prawdziwych inceli na tagu to jest tylko nikła garstka i było to wielokrotnie przedstawianie. Większość osób z tagu to zwykli normicy, którzy pewnie mieli za sobą jakieś kontakty seksualne, ale są po prostu świadomi tego, że wygląd jest najważniejszym aspektem. Blackpill to po prostu
  • Odpowiedz