Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +46
No w końcu proces detailingu zakończony po ponad pół roku od rozpoczęcia. Robione było na 4 raty, bo inaczej musiałbym auto zostawić na 2 tygodnie, a nie mogę sobie na tyle czasu pozwolić bez auta. Koszt całkowity po rabacie: 12,5k zł. I weszło:
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
farbowanylisek +387
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
ps.piosenka chyba jedna z lepszych mundialowych
#pilkanozna
#mecz
Inna "lekcja" to 2004 r. i mecz Francja 2:1 Anglia, gdzie Zidane walnął bramki w 90 minucie i doliczonym czasie XD. Straszne na mnie to wrażenie wyrwało, jak w 90 minucie trybuny zaczęły pustoszeć, jak był jeszcze 1:0 dla Anglii. Ciekawe co
@lekarz_operator_kolonoskopu: też świetny numer. Kurde jakie piękne wspomnienia to szok.
@BaZyL4: to samo chociaż zupełnie nie moje klimaty, ale za dzieciaka szlałem przy tym jak opętany
Nie jestem pewny, ale miałem chyba wtedy zachwyt Szmajchelem.
@haosek: Bartheza
https://www.youtube.com/watch?v=dLB56lFYlBI&ab_channel=ChrysalisRecords
Loguje sie tylko dlatego zeby dac Ci plusa..swoja droga w trakcie finalu dowiedzialem o kims takim jak ! Ukryty tekst...Zinedin Zidane ( ͡° ͜ʖ ͡°)