@Corona_Beerus: TL;DW? Ja czekam na to co się będzie dziać na indeksach. Jeśli to wybicie z ponad półrocznej bessy się utrzyma to czekam na bitka po 15k jak z tego wyjdą to myślę że wszystko poniżej 25k jest bardzo dobrą ceną
@europa: żeby nie insynuować się poziomami jakimiś 15k, bo może dojść do 15,1 i nie kupisz. Tylko DCA. Poza tym pokazuje też jak youtuberzy/twitterowcy #!$%@?ą farmazony. I kolejna rzecz nikomu nie ufać, każdy może napisać byle jaką bzdurę w necie.
@Corona_Beerus: dokładnie, ostatnio Ostapowicz mnie zawodzi, gada ciągle o DCA no ale lepiej szukać dołków dla DCA i on teraz akumuluje stable bo pewnie spadnie..trzeba szukac dołków, AT ale pamiętajcie diciejლ(ಠ_ಠლ)
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
#kryptowaluty #btc #bitcoin #gielda