Wpis z mikrobloga

Zdjęcie jakiś bab które poszły na basen bez staników. Wykop nie zawiódł. Typ mówi ze nie ZGWAŁCIŁBY kobiet na zdjęciach bo są brzydkie. Ale jakby były ładne to bierze pod uwagę fakt, współżycia z kimś bez zgody tej osoby. HEHE BO BRZYDKA TO NIE ZGWAŁCĘ. Co trzeba mieć zamiast mózgu, aby publicznie pisać coś takiego i w ogóle w ten spsob myśleć? #logikaniebieskichpaskow #pomocy #bekazpodludzi
girlsjustwannahavefun - Zdjęcie jakiś bab które poszły na basen bez staników. Wykop n...

źródło: comment_1660669974aEbYsi6SWp8g3lWiaxDlUG.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@girlsjustwannahavefun: Niech przylezie tu się wytłumaczyć cwaniak.
@Maib co tam? Córkę mam nadzieję, że masz atrakcyjną? Jak się zapatrujesz na to, że gdzieś sobie żyje taki wyklopek, który myśli jakby ją zgwałcić? A może synka uczysz takich samych wartości? Brzydkich nie gwałć, ładne można - wcale bym się nie zdziwił jakbyś takie wartości reprezentował
  • Odpowiedz
Jakby ktoś skomentował zdjęcia gówna z rodzynkami

@podatnik_fundator: Podoba mi się to porównanie ludzi do gówna xD No to panie sraka, rozwiń to trochę, bo nie wiem co autor miał na myśli. Jeszcze panie srako podrzucisz jeszcze inną analogie typu dziurka od klucza i klucz to będzie już peak logiki i analogii
  • Odpowiedz
Dla mnie mogą tak chodzić chociaż dużo przyjemniej oglądać p----i młodych kobiet.

@bartpl: XD kobiety nie istnieją po to typie, żeby tobie było przyjemnie oglądać kek
  • Odpowiedz
kobiety nie istnieją po to typie, żeby tobie było przyjemnie oglądać kek

@pierogu: no nie. Ale przecież on tego nie napisał. Napisał, ze mogą sobie chodzić bez ale on woli młode. Każdy ma jakieś gusta. też pewnie wolisz oglądać fajnych facetów, niż 150kg cielska z obwisłym brzuchem, bez zębów i tak dalej.
  • Odpowiedz