Aktywne Wpisy
jmuhha +4
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +14
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
@girlsjustwannahavefun: konto na wykopie
Dla mnie mogą tak chodzić chociaż dużo przyjemniej oglądać p----i młodych kobiet.
@girlsjustwannahavefun: #logikarozowychpaskow
Jakby ktoś skomentował zdjęcia gówna z rodzynkami, że nie jest sobie wyobrazić, aby takie g---o z rodzynkami zjeść... to od razu zakładasz, że bez rodzynek by zjadł? Daj spokój.
@Maib co tam? Córkę mam nadzieję, że masz atrakcyjną? Jak się zapatrujesz na to, że gdzieś sobie żyje taki wyklopek, który myśli jakby ją zgwałcić? A może synka uczysz takich samych wartości? Brzydkich nie gwałć, ładne można - wcale bym się nie zdziwił jakbyś takie wartości reprezentował
@podatnik_fundator: Podoba mi się to porównanie ludzi do gówna xD No to panie sraka, rozwiń to trochę, bo nie wiem co autor miał na myśli. Jeszcze panie srako podrzucisz jeszcze inną analogie typu dziurka od klucza i klucz to będzie już peak logiki i analogii
@Maib #analfabetyzm
@bartpl: XD kobiety nie istnieją po to typie, żeby tobie było przyjemnie oglądać kek
Tak. Zobacz sobie najpopularniejsze książki, romansidła skierowane do kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pierogu: no nie. Ale przecież on tego nie napisał. Napisał, ze mogą sobie chodzić bez ale on woli młode. Każdy ma jakieś gusta. też pewnie wolisz oglądać fajnych facetów, niż 150kg cielska z obwisłym brzuchem, bez zębów i tak dalej.