Wpis z mikrobloga

2057 + 1 = 2058

Tytuł: The Love Hypothesis
Autor: Ali Hazelwood
Gatunek: literatura obyczajowa, romans
Ocena: ★★★★★★★
ISBN: 9781408725764
Wydawnictwo: Sphere
Liczba stron: 376
Mam świadomość, że nie jest to popularny gatunek literacki na tagu, ale że ostatnio czytam więcej literatury obyczajowej, podzielę się recenzją najnowszego romansu jaki czytałam.
Oklepany pomysł, 'klasyczny mezalians', ona kocha jego, a on ją, ale oczywiście myślą, że jest inaczej, są elementy smutne, pierwiastki z przeszłości, które bolą do dziś, jest oczywiście trudny moment, przez który rycerz na białym koniu ratuje białogłowę, główna bohaterka jest piękna, ale o tym nie wie, główny bohater to buc, którego nikt nie lubi, a tak naprawdę jest przyzwoitym facetem, wysokim do nieba brunetem z szcześciopakiem... to wszystko powinno się złożyć na średniawę z niskiej półki, a co się okazuje? Przyznaję, w ostatnich miesiącach przeczytałam więcej obyczajówek/romansów niż chyba przez całe życie, i ta była naprawdę jedną z lepszych. Jeśli ktoś (a raczej 'któraś', bez obrazy, ale nie sądzę, aby faceci to czytywali) szuka książki, która co drugą stronę powoduje motylki w brzuchu, książki dosłownie na jedno popołudnie, to nie będzie zawiedziony.

Wpis dodany za pomocą tego skryptu

#bookmeter #literaturaobyczajowabookmeter #romansbookmeter
karolinana - 2057 + 1 = 2058

Tytuł: The Love Hypothesis
Autor: Ali Hazelwood
Gatunek...

źródło: comment_1660550858emkc8kJsENCzt2s73PhIUD.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz