Aktywne Wpisy
jmuhha +4
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +14
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
#odra #takaprawda #polska
@Czerwony_jak_WIG20: Pomyliło Ci się z Czajką. Teraz ludzie się wściekają o to, że sną masowo ryby, a władza dwa tygodnie milczy, TVP milczy, służby w trybie snu zimowego, a społecznicy TONAMI zbierają martwą rybę, żeby się jak najmniej drapieżników otruło.
Gdyby te upartyjnione instytucje działały to nikt nie czekałby tygodni na wysłanie alertu RCB, media publiczne nie udawaliby, ze nic się nie stało, a zarządzający Wodami Polskimi na konferencji informowałby co się dzieje, a nie pluł na opozycje, Niemcy
Komentarz usunięty przez moderatora
No przecież tak pisiorku - fur dojczland!
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdybyś sam miał olej w głowie, to byś wiedział, że w osadzie Odry są złogi rtęci po dawnych czasach, więc skończ udawać mądrego.