Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#przegryw #wzrost #blackpill
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Tacy też nie mają powodzenia, spokojnie.
Ideał to okolice 180-188, sam szczyt w większości badań to chyba przedział 184-186.
Takie 2 metrowe dziwadła mają ten sam problem, co 170 karły.
Nie boisz się "urodzić" córki-monstrum?
Wysoki wzrost to same wady, ideał nie bez przyczyny nazywa się ideałem.
A karły mają owszem, p--------e.
Nie odczuwam żadnych wad. Serce mam zdrowe, mam wysportowaną sylwetkę i czuję się dobrze z moim wzrostem. Legendarnych problemów z kręgosłupem i stawami też nie mam.
@tomo1111:
Rzadko kiedy będzie to trwały związek i tutaj właśnie polega problem wzrostaka. 150 karlica nie wiem czego w ogóle szuka przy 200 wzrostaku. Chyba kolby bez schylania się. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Związki miałem z dziewczynami które miały 155 cm, 164 cm i 175 cm. Wszystkie wykazywały inicjatywę żeby popchnąć znajomość do przodu, były skromne i bardzo dobrze je wspominam.