Aktywne Wpisy
KingaM +102
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
fenixs +935
Nad morze i z powrotem. Nie chciało mi się kółka robić, więc wróciłam tą samą trasą, którą dojechałam do #ustka. Oczywiście sakwiarzy na kawałku Zaleskie - Ustka sporo. Miło zawsze, że tyle rowerzystów!
Bez specjalnych przygód, koło Swołowa leżał martwy borsuk. Wczoraj jak jechałam tym odcinkiem to po ulicy hasała sobie sarna, dopiero jak podjechałam bliżej to uciekła w las. Ruch drogowy mały tam, ale widocznie w nocy zwierzątka trafiają źle, gdy wyskakują na asfalt :(
Ciągle siedzi mi w głowie setka, którą miałam zrobić już w lipcu, ale jutro mam okazję podjechać nad jeziorko, kąpnąć się, bo będzie miał kto rowerku popilnować. No i jeszcze chodzi za mną by pojeździć po lesie, bo dawno nie byłam. Niby długi weekend ale jakoś mało czasu by te wszystkie zachcianki zrealizować (a czas na regenerację? to co?).
Pozdrawiam wszystkich użytkowników trasy R10!
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
Uwierz mi na słowo ze jest dobrze.