Aktywne Wpisy
W TYM TEMACIE UDAJEMY ŻE JEST ROK 1999
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
smilealittlebit +226
Dziś mi jakiś gość napisał, że #!$%@?ę głupoty mówiąc, że ceny w Paryżu i Krakowie są prawie identyczne.
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
Jaka aktywność fizyczna byście polecili?
W pracy dużo siedze przy kompie, wczoraj coś porobiłem fizycznie i dzisiaj takie zakwasy ze ruszyć się nie mogę.
Nie chce chudnąć, nabierać masy ani nic takiego. To ma być głównie dla zdrowia no i może przyzwyczaić organizm do aktywności fizycznej. Może jakieś bieganie?
33 lata 183/80
@MercedesBenizPolska: seks, chociaż skoro masz konto na serwisie o wykopkach ziemniaków i większość dnia spędzasz przy kompie, to możesz nie wiedzieć o co chodzi :)
@MercedesBenizPolska: dziecko i tak jest listonosza/sąsiada/tego kolegi z pracy, o którego masz się nie martwić
Wrzucam klasyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dyrektor generalny Euro Exim Banku Ltd. kiedyś powiedział, że rowerzysta to katastrofa dla gospodarki kraju:
- nie kupuje samochodów i nie pożycza pieniędzy na ich zakup
- nie płaci polis ubezpieczeniowych
- nie kupuje paliwa
- nie poddaje auta koniecznej konserwacji i naprawy
- nie korzysta z płatnego parkowania
- nie powoduje poważnych wypadków
- nie wymaga budowy autostrad
Witam, zły dział! Ten temat był już poruszany na forum! Jako, że jesteś nowy to tym razem skończy się tylko na warnie ale w przyszłości UŻYJ OPCJI SZUKAJ. Pozdrawiam, moderator forum wypieki.net
Chcesz zacząć chodzić po bułki? Super! Tylko pewnie masz nogi te same od urodzenia, które niestety po 2-3 pójściach do biedry ci się #!$%@?ą więc musisz #!$%@?ć nogi i zamontować tytanowe protezy za
Tak, tak. To też znam :) Tu jednak wystarczy odrobina chęci bez żadnych inwestycji.
Komentarz usunięty przez autora
Mam w ten sposób zadbane całe ciało, wszystkie mięśnie pracują, mam cardio + rozciąganie, trochę tam się biceps/triceps uwypuklił, ale nie taki mam cel.
Czuć tę różnicę, kiedy potem idę w góry na trasę 50 km. Wiem,
Odstawione alko, mocno ograniczony cukier i mocno ograniczone węgle. Tylko tyle i aż tyle