Aktywne Wpisy
MG78 +364
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
WielkiNos +141
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
#bekazprawakow #4konserwy #odra #neuropa
@TheGreenBastard: gdzie on ma rację? Pislade bezczelnie kłamie bo tvn normalnie informował o Czajce.
Czyli, PiS Peło jedno zło i tvn = tvpis? Taka jest ta prawda? xD
@mentari: Nie xD PO jest remedium na problemy tego kraju xD
xD
To już wolę głosować na PIS. Szybciej doprowadzą do bankructwa i może niemcy nas jednak wykupią, bądź podzielą miedzy Białoruś, Litwe i Czechy xD
@mentari: dlatego napisałem "trochę " xD
no ale dla fanów pis czy po czytanie ze zrozumieniem to udręka, co nie? xD
Komentarz usunięty przez autora
@mentari: pisowiec :p
Tak działa demokracja.
Pis PO jedno zlo.
Komentarz usunięty przez autora
@KuterPstragow: ... tak jak to robiła dziesiątki lat z okresem prezydentury Kaczora włącznie