Dlaczego Was tak boli sukces Sergiusza? Ja nie jestem osobą znaną, a też finansowo i życiowo w dość młodym wieku stoje bardzo dobrze, i nie jestem bananowym dzieciakiem. Najbardziej Was boli sukces finansowy, jak nie macie pieniędzy to podajcie numery telefonu, wyślę wam jakieś pieniądze na zakupy, na cokolwiek, mogę wam nawet na #divy wysłać, żebyście nie byli prawiczkami do końca życia, tylko przestańcie tak zazdroscic xD
@Daddy2137: nikt nigdy nie pisal ze nitro ma za duzo pieniedzy. Kazdy sie p----------a do niego bo jest hipokryta i stosuje podwojne standardy. Mysli ze moze wiecej bo ma zasiegi.
Mam wrazenie ze o tych pieniadzach pisza tylko te osoby ktore go bronia, bo to ich jedyny a zarazem bardzo slaby argument.
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
#famemma #highleague #przegryw
Mam wrazenie ze o tych pieniadzach pisza tylko te osoby ktore go bronia, bo to ich jedyny a zarazem bardzo slaby argument.