Aktywne Wpisy
ciesIak +9
K---a mam 33 lata i nie mam nawet #prawojazdy
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
zapatrzon_w_grunt +361
Moderacja perfidnie kłamie, dodając nagłówek do mojego znaleziska. Oczywiście niezalogowani użytkownicy wpadają w cenzurę czy chcą czy nie chcą. Bo tak. Zalogowani trafiają domyślnie w cenzurę. Chcesz wyjść? Szukaj sobie opcji w ustawieniach mireczku. Twój wpis trafił na ocenzurowane? Nikt Ci o tym nie powie, bo tak działa Shadow Ban.
#ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji #polityka
@takjestembordo
@putinn
Co zabawne nawet on w swojej wypowiedzi nie wspomniał nic o lewicowych państwach ale kur*wa jego wykopowa szczekaczka tam gdzieś musiała lewicę dostrzec.
A jeszcze zabawniejsze jest to w kontekście pomocy jakiej takie lewicowe kraje jak UK, Norwegia, Szwecja, Finlandia, Stany Zjednoczone czy wiele innych udzielają.
Siedzisz w takiej kur*wa
wiec co ty p--------z, kmiocie?
@ShooleR: Teraz już wjadą specjalsi, prawdziwe wojsko!
Prawda?
Gdyby nie bierność państw zachodnich, to Ukraina dawno by wygrała wojnę. Już po twoich słowach widać, że jesteś typowym lewakiem, który zapomniał jak kraje się ociągały, bo liczyły na szybki upadek.
Tweet Bosaka z
@Volki: co Ty chłopie p--------z, od samego początku stycznia tam co chwila lądowały samoloty z dostawami w absurdalnych (jak na realia czasu pokoju) ilościach.
https://zbiam.pl/kolejne-dostawy-uzbrojenia-dla-ukrainy-z-panstw-nato/- 20 stycznia
https://forsal.pl/swiat/ukraina/artykuly/8339299,transport-amerykanskiej-broni-dla-ukrainy.html - 22 stycznia
Mówię o Niemczech, Francji czy Węgrach, które nie chciały żadnych sankcji. Już nie wspomnę co Niemcy wysyłały xD
Jak widać jesteś ruską onucą, która próbuje manipulować faktami