Aktywne Wpisy
orlen_lite +25
Pamiętamy o Bohaterach Powstania Warszawskiego. Bądźmy razem w godzinę „W”!
#powstaniewarszawskie #powstanie #warszawa #wojna
#powstaniewarszawskie #powstanie #warszawa #wojna
pijmleko +8
#powstaniewarszawskie #niemcy #ukraina
Dlaczego w sumie nie pałamy do Niemców taką samą niewieścią jak do Ukraińców?
Dlaczego w sumie nie pałamy do Niemców taką samą niewieścią jak do Ukraińców?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ja chcę wreszcie wiedzieć, kto odpowiada za ten spisek i do czego on dąży i czy istnieje jakakolwiek szansa ratunku?
Wybrałem osoby, które zarówno wyśmiewają, jak i popierają #teoriespiskowe
@szybki_zuk:
@WinterLinn:
@oligopol:
@niochland:
Wybrałem was jakoś tak ze względu na wcześniejsze rozmowy.
Niech wreszcie ktoś przekona mnie do swojej racji, bo tracę rozum nie mogąc się zdecydować. Muszę mieć nad sobą kogoś, kto mi powie w co wierzyć. Nienawidzę nieporządku.
@damianooo8: Serial znam. Nie tyle lubię TS, co od dziecka bałem się, że politykom wreszcie odbije i wprowadzą zamordyzm. Stąd moje paranoje.
@oligopol:
Właśnie problem w tym, że ja wręcz potrzebuję zasad, porządku. Nie umiem sam nic. Jakoś tak długo miotam się między
Albo po prostu odstaw paranoję, i znajdź sobie hobby które sprawi ci radość i spokój.
Masz kredyty, lub ściga cię mafia? Jeśli nie, to doceń to i nie katuj się teoriami spiskowymi.
Jest po prostu w moim umyśle jakaś cienka linia oddzielająca dobrowolną podległość z niewolnictwem. Potrzebuję jednocześnie znać prawdę o wszechświecie, a jednocześnie mieć stabilny światopogląd. Zabawne. W moim mózgu jest tak to pomieszane, że czasem
Taki stan też może wynikać z krytycznie niskiej energetyki. Sam pisałeś że podejrzewasz że masz jakiegoś pasożyta energetycznego. Ale pamiętaj że to ty sam go karmisz swoimi myślami i sposobem życia.
A ostatecznie to może boisz się przekroczyć linii uznania w sobie że lubisz być niewolnikiem i mieć rządzących nad sobą.