Aktywne Wpisy
ignis84 +286
Nigdy nie zadawałam pytania "dlaczego mnie, to spotyka, w sensie tak ciężka choroba" Nie żebym chciała żeby dotknęła kogoś innego, nikomu tego nie życzę, nawet największym zwyrodnialcom. Dlaczego? Ponieważ, chyba nie jestem takim człowiekiem, zawsze staram się dostrzegać szerszą perspektywę i wiem, że ludzie żyją w jakiś sposób, bo chyba nie znają innego. Jeśli ktoś doświadczył od dziecka wiele przemocy, to jak miał wyrosnąć na dobrego człowieka?
Znał tylko siłę i ból,
Znał tylko siłę i ból,
Kadet20 +15
K#rwa, człowiek poszedł dziś na zakupy do galerii handlowej i z ręką na sercu mówię. Widzisz gościa z wielkim napisem na kurtce Calvin Klein albo jakąś kobitkę z torebką Louis Vuitton to na 99% Ukrainiec/ka xD Możecie mi cisnąć że uj mnie to obchodzi i że zazdrosny jestem bo kasę mają. Tak k#rwa, jestem zazdrosny bo są dziani a ja we własnym kraju czuję się jak ten dziad przy nich. Tak, mam
Co to za kraj ja się pytam?!!! Jeszcze skończy się na śmiesznym mandacie 500 zł.
Przecież to jest katastrofa, aż się odechciewa w tym kraju żyć. Wez tu mieszkaj, plac podatki, a może jeszcze śmiej mieć dzieci i skaz je na życie w tym syfie.
Rzadko mnie tak ponosi, ale teraz pala się przegła!
#polska #ekologia #odra
Komentarz usunięty przez autora
@SiergiejLapczydow: Tacy zawsze będą- jak nie janusz z szambem bez dna, to korporacja.
Mi odechciewa się w tym kraju żyć, jak sobie pomyślę że za pracę państwo #!$%@? ci w różnych podatkach i opłatach połowę, żeby dać jakiejś patologii, która powinna być sterylizowana i co najwyżej mieszkać w kartonie, a robi się z nich sól ziemi.
@SiergiejLapczydow: niczym się nie skończy bo albo firma z Niemiec i będą mogli jej naskoczyć albo niewykrycie sprawcy
@xydeN-: jeżeli te plotki pochodzą z wypoku to wiedz, że był to prześmiewczy komentarz.
@SiergiejLapczydow: eh, zeby #!$%@? tylko w zime, żeby tylko. Środek lata i te #!$%@? grzeją wodę w południe, tak że nawet na ogród nie wyjdziesz. W środku dnia w #!$%@? lato.
Jak kiedyś pytałem co w takim przypadku można zrobić, gdzie to zgłosić, napisałem że będe dzwonił na policje to mi ktoś odpowiedział, żebym drugi raz nie musiał dzwonić ( ͡° ͜ʖ ͡
@SiergiejLapczydow:
Sugerujesz, że w żadnym innym kraju takie rzeczy się nie dzieją?