Wpis z mikrobloga

jak go prosić o wybaczenie czy coś w tym styl

@WielkiNos: ze strony kobiety tego mężczyzna nie uświadczy :)

Rozumiem, że będąc sama kobietą nie możesz uwierzyć w takie zachowanie, ale tak właśnie postępują inne kobiety. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@lexico nie no tutaj to facet powinien ją kopnąć w dupę, ale jest zakochany i to mu utrudnia trzeźwe myślenie. Mówię teoretycznie tylko o tym proszeniu o wybaczenie. Bo w tej formie to wygląda jeszcze gorzej dla chłopa.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ale przeprosić by mogła.

Facet to typowy Mirek wychowywany przez mamusię, by być miłym i pomocnym dla kobiet.

Często śmiejemy się że kobiety to hipergamiczne bestie, ale niestety w wielu przypadkach to jest prawda.
  • Odpowiedz
nie rozumiem co jest nie tak z chłopami. Jesli to nie bajt to jest to żałosne.

@MMARS: mam znajomego którego dziewczyna poniża i kilka razy już go rzuciła a potem łaskawie pozwalała wrócić. On za każdym razem czuje że z----ł i musi się zmienić i naprawić swoje błędy podczas gdy jest najmilszym i najbardziej ogarniętym człowiekiem na świecie, w c--j pracowity i ambitny. Takie szony nie zasługują na takich chłopaków
  • Odpowiedz
mam znajomego którego dziewczyna poniża i kilka razy już go rzuciła a potem łaskawie pozwalała wrócić. On za każdym razem czuje że z----ł i musi się zmienić i naprawić swoje błędy podczas gdy jest najmilszym i najbardziej ogarniętym człowiekiem na świecie, w c--j pracowity i ambitny. Takie szony nie zasługują na takich chłopaków ale niestety ich przyciągają.

@ShineLow: K---a ile ja takich chłopów znam, na jednego nawet pogrzebie byłem bo
  • Odpowiedz
@poprostuzyj: kolejny przykład, jak tam, bycie miłym i staranie popłaca? xD Tego jest masa, a teraz znajdź odwrotną sytuację. Poniżej kolejna sytuacja. A nawet dwie xD

mam znajomego którego dziewczyna poniża i kilka razy już go rzuciła a potem łaskawie pozwalała wrócić. On za każdym razem czuje że z----ł i musi się zmienić i naprawić swoje błędy podczas gdy jest najmilszym i najbardziej ogarniętym człowiekiem na świecie, w c--j pracowity i ambitny. Takie szony nie zasługują na takich chłopaków ale niestety ich przyciągają.

@ShineLow: A potem ludzie w stylu @Pozytywny_gosc mówią, że pua nie działa. Nawet przyjmując, że pua nie działa, to pua jako styl życia uczy szacunku do siebie, więc przynajmniej takie beciaki nauczyłyby się szacunku do siebie i nie uganiały się za takimi ku*wami, tylko przy pierwszej możliwej okazji
  • Odpowiedz
@ShineLow: Dosłownie rozwijając Pick Up Artist, ale w skrócie chodzi mi ogólnie o całą ideologię podrywu kobiet. Na tagach #przegryw często ludzie piszą, że tylko wygląd się liczy, a charakter nie ma znaczenia. Tylko, że jak ktoś ma charakter jak te osoby z przykładów wyżej, to sobie życie przejebują, dają się poniżać, a filozofia pua uczy szacunku do siebie
  • Odpowiedz