Aktywne Wpisy
lubie-sernik +931
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Moseva +199
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
#p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow #cuckold #zwiazki #pieklokobiet #logikaniebieskichpaskow #simp #heheszki
@WielkiNos: a co miała na myśli?
Komentarz usunięty przez moderatora
@lexico powinno być jak go prosić o wybaczenie czy coś w tym stylu.
@WielkiNos: ze strony kobiety tego mężczyzna nie uświadczy :)
Rozumiem, że będąc sama kobietą nie możesz uwierzyć w takie zachowanie, ale tak właśnie postępują inne kobiety. ¯\_(ツ)_/¯
Facet to typowy Mirek wychowywany przez mamusię, by być miłym i pomocnym dla kobiet.
Często śmiejemy się że kobiety to hipergamiczne bestie, ale niestety w wielu przypadkach to jest prawda.
Niekoniecznie, takich s--------n nie brakuje
@MMARS: mam znajomego którego dziewczyna poniża i kilka razy już go rzuciła a potem łaskawie pozwalała wrócić. On za każdym razem czuje że z----ł i musi się zmienić i naprawić swoje błędy podczas gdy jest najmilszym i najbardziej ogarniętym człowiekiem na świecie, w c--j pracowity i ambitny. Takie szony nie zasługują na takich chłopaków
@ShineLow: K---a ile ja takich chłopów znam, na jednego nawet pogrzebie byłem bo
@ShineLow: A potem ludzie w stylu @Pozytywny_gosc mówią, że pua nie działa. Nawet przyjmując, że pua nie działa, to pua jako styl życia uczy szacunku do siebie, więc przynajmniej takie beciaki nauczyłyby się szacunku do siebie i nie uganiały się za takimi ku*wami, tylko przy pierwszej możliwej okazji
@LatajacyJeczmien: o to to