Aktywne Wpisy
Hugolina +19
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +91
Używam osobnych profili Chrome + prywatne dc proxy. Udało mi się zakupić na początku lipca 1,5 tony karlika i od tego momentu same niepowodzenia. Dziś próbowałem startować tylko z jednej karty, lecz totalnie nie mogłem się zalogować. Następnie zacząłem próbować duplikować (do 3 kart) sam proces loginu i potwierdzałem formularze, lecz bez powodzenia. Odnośnie samego odświeżenia próbuję ctrl+r oraz ctrl+shift+r ,lecz nie widzę dużej różnicy.
#pgg