Aktywne Wpisy
maupishoon +4
Jest tu ktoś kto wyemigrował i zerwał kontakt z rodzicami? Mam bardzo przykrą sytuacje w domu. Moim marzeniem jest jak najszybciej, czyli jakoś po studiach pewnie, go opuścić oraz zacząć szukać szczęścia w innych stronach świata. W skrócie to w domu doznałem wiele cierpienia, wychowałem się w atmosferze awantur i wzajemnej nienawiści; codziennie były krzyki i wyzwiska pomiędzy matką skłóconą z teściami, codziennie alkohol, w domu brud i syf, bo tylko ja
farbowanylisek +12
#heheszki #humorobrazkowy #czarnyhumor #bekazlewactwa
@bristolska_skala_uformowania_stolca: a to o 9 rano memów nie wolno oglądać? XD
Ty to musisz mieć ciekawe życie, skoro stosujesz się w nim do takich idiotycznych zasad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ikov: no elo, rzeczywistość xd
Jeszcze powinno być zdjęcie z Kalifornii jak gwiazdy muzyki albo filmu przechadzają się wśród bezdomnych
Odp: bo większość z nich to biali mężczyźni a tym to h w d w ich mniemaniu.
W pewnym sensie się zgadzam, że można podnieść poziom życia albo przynajmniej ogarnąć swoją okolice żeby nie wyglądała jakby cywilizacja tam nie dotarła. Z drugiej jednak, często osoby z takich osoedli biedy nie mają możliwości się wyrwać bo mają szereg przeszkód jak słaba edukacja, w związku z tym brak perspektyw na dobrą pracę, dobrabianie na czarno, brak czasu na samodzielny rozwój przez co pogłębia się sytuacja w której się ci biedni
@Szumny: dlaczego tak rasistowsko ( ͡° ͜ʖ ͡°) sugerujesz, że murzyn miał przegrać tą bitwę?
Chyba odwrotnie, murzyn jako król, pokonuje białego Europejczyka z krzyżem na plecach XD