Wpis z mikrobloga

Dlaczego #p0lka są tak tłuste? Dlaczego są tak bardzo otyłe? Rzadziej spotkać grubego mężczyznę, a p0lkę z wałkami i zwałami - bezustannie
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Machos: myślę że bardziej zauważasz grube baby, bo ostatnio jest taki trend że mimo że grube to ubierają się w mini sukienki, legginsy itp. więc trudno nie zwrócić uwagi na ten cellulit xD
  • Odpowiedz
@alfaalenieomega: Tak w szczególności płatki owsiane i jaglane w stosunku do jakiegoś czekoladowego gówna, albo jogurt o smaku naturalnym w porównaniu do "owocowego". Paczka warzyw mrożonych czy puszka pomidorów do np. gotowego sosu ze słoika. Żeby zdrowo się odżywiać nie trzeba kupować oleju z avocado albo innego wymyślonego produktu z napisem BIO czy GREEN
  • Odpowiedz
@Machos: Dlaczego? Wiedzą że nie muszą się starać, bo nawet najgrubsza, najbrzydsza baba znajdzie sobie amatora zwanego spermiarzem. Wszędzie im wmawiają, że są piękne takie jakie są, nawet jeśli ważą 150 kg to po co się starać
  • Odpowiedz
  • 2
@Fumakija większego to nie widziałem. Chyba totalnie nie wiesz w jaki sposób się chudnie i gubi kilogramy xD jest bardzo prosty trik i wszyscy go nienawidzą, ujemny bilans kaloryczny. A to że grubasy smażą w ogromnej ilości oleju potrawy albo piją słodkie napoje litrami to już niewspomnisz. Wystarczy ograniczyć ilość tluszczu do smażenia o ile już zbija się kcal w posiłku i zamiast tłustego dresie gu do sałatki może jednak lepiej
  • Odpowiedz
Owszem dietetyków i siłowni dużo ale nie każdego na to stać

@Fumakija: żeby schudnąć wystarczy że będziesz #!$%@?ć sałatę z oliwą w ilości 1500kcal/dzień. Ale wolisz smaczne jedzenie. I ja się nie dziwię. Ale to kwestia priorytetów.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tigermass: co to za różnica czy zjesz ciasto z sosem pomidorowym, szynką i warzywami, czy bułki z serkiem wiejskim i warzywami? Tu chodzi o #!$%@? ponad miarę i brak ruchu
  • Odpowiedz
Wynik jest częściowo zafałszowany, możesz ważyć dużo i mieć sporą muskulaturę i być według BMI otyły

@Phallusimpudicus: Jasne, trochę tak, ale jaki procent mężczyzn ma taką muskulaturę? Nawet jakby 1 na 10 mężczyzn w Polsce był tak bardzo napakowany, to wciąż było by więcej grubasów niż grubasek.

BMI w kontekście jednostki mówi niewiele, ale w kontekście populacji to sensowny wskaźnik. Nie dałoby się tego badać inaczej, bo określenie % tkanki
  • Odpowiedz
@Prima_aprilis: Ja tylko przytoczyłam to co wcześniej było pisane

Ale kto chce, ten wagę zrzucić może z większym, bądź mniejszym problemem, dietetyków tyle że głowa mała, siłownie 24/7, wszędzie dostęp do sprzętu, a nawet publiczne siłownie, nic tylko korzystać ()

A, że były to głównie te rzeczy to na nich się skupiłam.
Owszem masz rację jednak nadal problemy zdrowotne czasem działają na niekorzyść, szczególnie
  • Odpowiedz
@mszto: Przeciez pisałam o napojach i żarciu xD

Jednak wśród młodych zgodzę się to głównie przez ogólnodostępność słodkich napojów i chipsów czy innych gówien są otyli.

A zaskoczę cię, że wiem jak się chudnie i gubi kg bo sama zrzuciłam już 20kg bez pomocy. Ale problem tym że ludzie w przypadku ujemnego bilansu kalorycznego popadają w skrajność i potem żyją na 1200kcal bo przez to chudną. No ok może teraz
  • Odpowiedz