Aktywne Wpisy
Siema nocna.
Właśnie siedzę przy ojcu który powoli umiera w stanie agonalnym. Zmiana warty z matką o 2:00 w nocy. Dajcie plusa na pocieszenie.
Właśnie siedzę przy ojcu który powoli umiera w stanie agonalnym. Zmiana warty z matką o 2:00 w nocy. Dajcie plusa na pocieszenie.
Lardor +63
Słucham sobie
Co chwilę czytam, że chcesz lepszą pracę, zrób sobie kursy, poszerz kwalifikacje.
Czy macie jakieś protipy jak się za coś takiego zabrać? Jak połączyć pracę z takimi kursami, jak w ogóle ich szukać? Jak nie wydać fortuny na marne?
Mam już wyższe wykształcenie, ale nic z tego nie wynika, chciałbym się czegoś uczyć, ale co jak nie mam na siebie żadnego planu?
Czy komuś z was udało się coś takiego, że od zera poukładał sobie sytuację zawodową samemu?
W moim przypadku to Olsztyn, więc to też sytuacji nie ułatwia.
#pracbaza #praca #szkolenia #olsztyn #kursy
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f13762cdd8d55ea6424cc0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: Masz papier - "wyższym wykształceniem" większości tego co oferują polskie "uczelnie" bym nie nazwał.
Komentarz usunięty przez autora
Tak, jak mialem 5 lat to tata - ktorego widzialem 20 razy w zyciu namowil mame i jej mame zeby sie zlozyc i kupic mi komputer.
Potem gachy matki czasem mi pomagaly robic reinstall windowsa zdalnie przez telefon.
Jak sie cos psulo to naprawialem sam (chcialem grac w starcrafta dalej).
w gimnazjum melanz, chlanie
Jak czujesz że się kisisz w pracy i życiu to może być sposób dla Ciebie. Jak coś mogę polecić osobę z które odbywałem spotkania (online).
Wiadomo. Trzeba zaangażowania, robienia notatek i uczciwego podejścia do sprawy. Ale to owocuje.