Aktywne Wpisy
lysyzlombardu +68
Jak można chodzić w sandałach? Ja rozumiem małe dzieci, którym mama kupuje wszystkie ciuchy i w zasadzie wisi im w czym chodzą. Ale jak dorosły, samodzielnie myślący mężczyzna może sam z własnej woli ubrać sandały?
#modameska #ubierajsiezwykopem #buty
#modameska #ubierajsiezwykopem #buty
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Któregoś wieczoru przyleciał helikopter prawie pod sam dom i zaczął strzelać do zombiaków. I tak strzelał ok. 3 godziny (wg. czasu gry).
Z jednej strony myślałem, że się zaciął, a potem zastanawiałem się, ile zombiaków ten helikopter wyeliminuje, bo strzelał bez przerwy. Ale w pewnym momencie miałem dość i wyszedłem na zewnątrz.
Helikopter nagle przemieścił się i bałem się że zacznie do mnie strzelać. Ale po chwili po prostu odleciał. Chwilę później słyszałem, jak ktoś dobija się do bramy. A najlepsze jest to, że to było słabe dobijanie się i słyszałem za bramą max. 3 zombiaków. A przynajmniej tak mi się wydawało.
Popełniłem głupotę, byłem nieostrożny. Wziąłem klucz nastawny, w drugiej ręce miałem latarkę i poszedłem otworzyć bramę, żeby mi jej nie rozwalili. Okazało się, że za bramą było co najmniej 30 zombiaków. Nie miałem żadnych szans, jak tylko otworzyłem bramę to od razu mnie złapali. Nawet nie miałem możliwości ucieczki.... (-‸ლ)
Przeżyłem 20 dni.
#projectzomboid
Dziś powstanie kolejna postać i narodzi się nowa historia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Leithain: tak i muszę przyznać, że to jest wyzwanie xD
@Inispirion: Po pierwszej sesji chyba mam nawroty depresji :P
@sim0s: oszukujo xD myślałem o czymś podobnym, ale stwierdziłem że to jednak nie dla mnie. Teraz gram nową postacią i przetrwałem ponad miesiąc i wciąż żyję ( ͡º ͜ʖ͡º)