Aktywne Wpisy
Doxori +1
Mirki! Stoję właśnie przed zakupem pierwszej zmywarki 45 cm w zabudowie do kuchni. Totalnie jestem zielony w tym temacie. Czy możecie polecić jakąś firmę, konkretny model? Na co zwracać uwagę, jakieś bardzo przydatne funkcje? Wszelkie rady mile widziane. Półka cenowa - średnia. Myślałem, żeby wydać około 2500 zł max, ale nie wiem czy się zmieszczę z czymś sensownym. #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #agd #zakupy #elektronika #kuchnia #meble
Smykalke24 +5
#przegryw chłopini się umyła i zaraz pójdzie do sklepu. Szkoda że woda nie zmywa tłuszczu. Schudłam kilogram przez trzy dni. Ważę 120kg #grubabezmanleta
#antynatalizm #antykapitalizm #przemyslenia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #pytanie
@throwaway2137: Są na tyle atrakcyjni, że nie muszą być zamożni. Możesz być brzydkim i niskim kolesiem zarabiającym te mityczne 20k na rękę i nie mieć szans na relacje z kobietami. A możesz być gołodupcem, który ma barwne życie uczuciowe. W przyrodzie już tak po prostu jest.
@throwaway2137: Wtf, chyba Ty, ja sprowadzam na świat nowego bojownika o sprawiedliwość społeczną i wyzwolenie ludu pracującego
@revslav_: moze lepiej najpierw sam stworz swiat sprawiedlwy spoleczenie i z wyzwolonym ludem pracujacym, a potem rob dzieci zeby korzystaly.
Ten "bojownik" jest skazany na porażkę, gdyż w u podstaw niesprawiedliwej rzeczywistości nie jest możliwe istnienie czegoś takiego, jak "sprawiedliwość społeczna".
To również nie jest możliwe, gdyż pracujący nie mogą być wolni. Jedyne rozwiązanie tego problemu polega na nietworzeniu pracujących ludzi.