Wpis z mikrobloga

Dlaczego gołodupcy się rozmnażają?

@throwaway2137: Są na tyle atrakcyjni, że nie muszą być zamożni. Możesz być brzydkim i niskim kolesiem zarabiającym te mityczne 20k na rękę i nie mieć szans na relacje z kobietami. A możesz być gołodupcem, który ma barwne życie uczuciowe. W przyrodzie już tak po prostu jest.
  • Odpowiedz
jedyne co robisz to wprowadzasz na świat nowego niewolnika, który będzie harował całe życie na czyjeś bogactwo?

@throwaway2137: Wtf, chyba Ty, ja sprowadzam na świat nowego bojownika o sprawiedliwość społeczną i wyzwolenie ludu pracującego
  • Odpowiedz
, ja sprowadzam na świat nowego bojownika o sprawiedliwość społeczną i wyzwolenie ludu pracującego

@revslav_: moze lepiej najpierw sam stworz swiat sprawiedlwy spoleczenie i z wyzwolonym ludem pracujacym, a potem rob dzieci zeby korzystaly.
  • Odpowiedz
@revslav_:

ja sprowadzam na świat nowego bojownika o sprawiedliwość społeczną

Ten "bojownik" jest skazany na porażkę, gdyż w u podstaw niesprawiedliwej rzeczywistości nie jest możliwe istnienie czegoś takiego, jak "sprawiedliwość społeczna".

i wyzwolenie ludu pracującego

To również nie jest możliwe, gdyż pracujący nie mogą być wolni. Jedyne rozwiązanie tego problemu polega na nietworzeniu pracujących ludzi.
  • Odpowiedz