Wpis z mikrobloga

W tym momencie wróciło do mnie wspomnienie, jak matka mnie przebrała za włóczykija na bal przebierańców w podstawówce, gdzie większość dziewczynek była księżniczkami. Bardzo się starała, żebym miała największy kapelusz XD. Pamietam, ze mój fryz był idealny, bo jakiś czas wcześniej bawiłam się we fryzjerkę i obcięłam sobie włosy #gownowpis #feels

Pobierz somskia - W tym momencie wróciło do mnie wspomnienie, jak matka mnie przebrała za włó...
źródło: comment_165972447791nfDHg2n7IMsj9asIicP9.jpg
  • 49
ja raz w bodaj 2 podstawówki przebrałem się za dziewczynę xD

@ForestTurtles: Też raz wpadłem na ten pomysł i pożyczyłem sukienkę siostry. Pierwsze pół godziny płakałem w szatni, że jednak nie chce tak się pokazywać, ale potem jakoś poszło xD
@somskia: z tym przebieraniem to mam wrażenie,że to była bardziej zabawa i konkurs dla dorosłych. Byłem jakimiś piratami, bocianami czy innymi muszkieterami a nie pamiętam co bym lubił nawet takie postacie. Poza tym cały proces szykowania kostiumu to było nudne stanie i wkurzanie matki, która jak jakiś szogun z igłami w zębach coś majstrowała jak gdyby zależało od tego nasze życie a ostatecznie jak już się wyparowało na salę to każdy