Aktywne Wpisy
kimikini +76
ktos tu pracuje w SH w ktorym ktos wpadl na pomysl ze programsita ma byc na kamerce przez 8h non stop zeby bylo widac czy pracuje?
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
Metodzik +226
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Co nam w sumie dają wyższe pozycje w rankingu UEFA
W nawiasie ile meczów jest koniecznych, żeby grać do grudnia. Wyżej nie patrzę, póki co osiągnijmy 15 miejsce, a potem będziemy kreślić dalej.
Liga Mistrów
Od pozycji 21 do pozycji 17 - mistrz zaczyna od II rundy kwalifikacyjnej (1 dwumecz)
Od pozycji 16 - mistrz zaczyna od III rundy kwalifikacyjnej (gwarantowana gra do grudnia)
Od pozycji 15 - mistrz zaczyna od III rundy kwalifikacyjnej (gwarantowana gra do grudnia)/wicemistrz zaczyna od II rundy eliminacyjnej dla niemistrzów (1 dwumecz)
Liga Europy
Od pozycji 17 - zdobywca pucharu gra w III rundzie eliminacyjnej (1 dwumecz)
Od pozycji 15 - zdobywca pucharu gra w IV rundzie elimicacyjnej (gwarantowana gra do grudnia.)
Liga konferencji
Od pozycji 29 - wicemistrz zaczyna od II rundy eliminacyjnej (3 dwumecze)
Od pozycji 28 - zdobywca trzeciego miejsca gra w II rundzie eliminacyjnej (3 dwumecze)
Od pozycji 20 - zdobywca pucharu gra od III rundy eliminacyjnej (2 dwumecze)
Kilka przykładów
Pozycja 28 (w tym sezonie Węgry)
Mistrz - I runda LM
II/III miejsce + puchar - II runda LK
Pozycja 20 (w tym sezonie Grecja)
Mistrz - II runda LM
II/III miejsce - II runda LK
Puchar - III runda LK
Pozycja 17 (w tym sezonie Czechy)
Mistrz - II runda LM
Puchar - III runda LE
Pozycja 16 (w tym sezonie Serbia)
Mistrz- III runda LM - (gwarantowana grupa LK)
Puchar - III runda LE
Pozycja 15 (w tym sezonie Cypr)
Mistrz - III runda LM (gwarantowana grupa LK)
II miesjce - II runda LM
III/IV miejsce - II runda LK
Puchar - IV runda LE (gwarantowana grupa LK)
TL;DR - Od pozycji 15 zaczyna się traktowanie danego klubu jak cywilizowanej piłkarsko nacji - masz 2 zespoły w fazie grupowej Ligi Konferencji za darmo, masz też dwie drużyny w eliminacji LM.
Od pozycji 16 mistrz ma z automatu gwarantowaną grę do grudnia, w fazie grupowej Ligi Konferencji.
Od pozycji 17 - pucharowicz zyskuje "luksus" przerżnięcia jednego z dwumeczów
Od pozycji 21 - mistrz musi wygrać tylko jeden dwumecz na 3.
Od pozycji 28- cała nasza liga zaczyna rundę później, dzięki czemu zaczynamy grać nie w momencie gdy poważni piłkarze moczą jaja w oceanie, tylko gdy się kopią w Las Vegas za roczny budżet połowy ekstraklasy.
Źródło screena: https://www.footballseeding.com/uefa/country-ranking/2022-23/
Dlatego się mówi, że ktoś "musi" grać i choćby symbolicznie punktować na wiosnę, zaś w fazie grupowej dobrze żeby były minumum dwie a optymalnie 3 drużyny, z których ktoś awansuje, a reszta się zakręci chociaż na tym trzecim miejscu z jakąś wygraną i kilkoma remisami